Παναθηναϊκός: Μέσα οι «κομμένοι», πρόβλημα με Κότσαρη

Παναθηναϊκός: Από την Τετάρτη (25/9) συμμετέχουν στις προπονήσεις οι ποδοσφαιριστές που δεν υπολογίζονται, για αποφυγή κυρώσεων από τη FIFA.

Άντονι Μουνιέ, Φάνης Τζανδάρης, Πάνος Αρμενάκας και Βαγγέλης Οικονόμου μπήκαν στις προπονήσεις της πρώτης ομάδας, καθαρά για νομικούς λόγους. Δεν υπάρχει μεταγραφική περίοδος σε εξέλιξη, επομένως ο Παναθηναϊκός θα έπρεπε να είναι νομικά καλυμμένος σε κάθε περίπτωση. Οι ποδοσφαιριστές,

άλλωστε, έχουν ενεργό συμβόλαιο με τον σύλλογο.

Όσον αφορά το status των παικτών στο «τριφύλλι», δεν αλλάζει. Δεν υπολογίζονται από τεχνικό διευθυντή και προπονητή, επομένως δεν υπάρχει περίπτωση να χρησιμοποιηθεί κάποιος σε αγωνιστική δραστηριότητα της ομάδας.

Παναθηναϊκός: Χτύπησε ο Κότσαρης

Η προετοιμασία εν όψει Πανιωνίου, στη Νέα Σμύρνη, άρχισε με προβλήματα για τον Γιώργο Δώνη. Μακέντα και Σέχου ταλαιπωρούνται από θλάσεις και δεν θα προπονηθούν το επόμενο διάστημα, με τον Κωνσταντίνο Κότσαρη να παθαίνει εξάρθρωση δακτύλου στο χέρι. Ο Φάουστο συνέχισε με γυμναστήριο.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε προθέρμανση, ασκήσεις 5 vs 2 και το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με παιχνίδι 3 ομάδων στο μισό γήπεδο. Το πρώτο μέρος ακολούθησαν οι Νούνες και Μαυρομμάτης. Ένα γκρουπ ποδοσφαιριστών, θα γυμναστεί και το απόγευμα της Τετάρτης.

Όλη την εβδομάδα στις προπονήσεις της πρώτης ομάδας θα μετέχουν οι Ζαγαρίτης, Τζαβίδας, Ηλιάδης και Σαντικάι. Κάθε εβδομάδα θα συμμετέχουν κάποιοι ποδοσφαιριστές από την Κ19, ανάλογα με τις σχετικές εισηγήσεις από την Ακαδημία.

The post Παναθηναϊκός: Μέσα οι «κομμένοι», πρόβλημα με Κότσαρη appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα