Σκάνδαλο AstraZeneca: Ένα ασύλληπτο έγκλημα – Όταν ο Β. Κικίλιας έλεγε ότι «δεν υπάρχει κανένα περιστατικό θρομβώσεων στη χώρα μας»

Με φόντο το σκάνδαλο της AstraZeneca που φουντώνει σιγά – σιγά και στη χώρα μας, αξίζει να θυμηθούμε κάποια στιγμιότυπα που αποτυπώνουν το υγειονομικό έγκλημα της κυβέρνησης Μητσοτάκη και των «ειδικών», που έδωσαν σε μισό εκατομμύριο ανθρώπους ένα δυνητικά φονικό σκεύασμα, ενώ γνώριζαν ότι είναι εξόχως προβληματικό.

Ήταν τέλη Μαΐου του 2021, όταν εν μέσω πανδημίας είχε σκάσει η βόμβα της παραίτησης του καθηγητή παθολογίας – ανοσολογίας,

Παναγιώτη Βλαχογιαννόπουλου από την Επιτροπή Φαρμακοεπαγρύπνησης (ΕΦΑΡ) του ΕΟΦ. Η αιτία; Μέσω μιας επιστολής – όνειδος προς το υπουργείο Υγείας, ο καθηγητής έκανε λόγο για προσπάθειες ηθελημένης υποβάθμισης επιπλοκών του εμβολίου της AstraZeneca, αλλά και άλλων εμβολίων.

Αν και θιασώτης των εμβολίων όπως δήλωνε, ο κ. Βλαχογιαννόπουλος διαπίστωσε «εξοργιστική απροθυμία» του ΕΟΦ να γνωματεύσει ότι το εγκεφαλικό που υπέστη μια γυναίκα που πέθανε στο ΓΚΝ Αθηνών, είχε πιθανή σύνδεση με τον εμβολιασμό της με AstraZeneca. Την 7η μέρα μετά τον εμβολιασμό της, η γυναίκα εμφάνισε έντονο πονοκέφαλο, την 9η μέρα υπέστη εγκεφαλικό θρομβωτικής αιτιολογίας και κατόπιν της ακρωτηρίασαν το ένα κάτω άκρο, έπειτα από θρόμβωση της κεντρικής αρτηρίας. Στο τέλος η γυναίκα κατέληξε.

Απόλυτα υγιής πριν τον εμβολιασμό – απόλυτα νεκρή μετά από αυτόν, για χατίρι των μετοχών μιας φαρμακευτικής και ενός ιού με παρόμοια θνησιμότητα με της γρίπης.

Φυσικά αυτό το περιστατικό ήταν μόνο η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι, απ’ όσα είχε δει ο καθηγητής να αποσιωπώνται στις επιτροπές. Ο κ. Βλαχογιαννόπουλος μίλησε ξεκάθαρα από τότε για την ύπαρξη περιστατικών θρομβώσεων με το εμβόλιο της AstraZeneca (ενώ έκανε νύξη και για της Pfizer) και παράλληλα κατήγγειλε ότι οι συνάδελφοί του απέδιδαν τις θρομβώσεις οπουδήποτε αλλού, παρά στον εμβολιασμό. Μάλιστα έκανε λόγο για εθελοδουλεία και για ανελεύθερη επιστημονική σκέψη που διέλυε κάθε έννοια φαρμακευτικής επιτήρησης.

Ο τότε υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας, είχε κληθεί να δώσει απαντήσεις για τις καταγγελίες του καθηγητή και «μπάζωσε» την υπόθεση με ψεύδη, οδηγώντας τον κόσμο σε υγειονομικά «Τέμπη» τεραστίων διαστάσεων. Με περίσσια άνεση «ξέπλυνε» την υγειονομική βόμβα του AstraZeneca, δηλώνοντας ότι «στη χώρα μας έχουμε κάνει 172.000 εμβολιασμούς με αυτό το εμβόλιο. Υπήρξε ένα περιστατικό σοβαρό, το έλεγξε ο ΕΟΦ και δεν σχετίζεται με τον εμβολιασμό με Astrazeneca».

Σε άλλη φάση, τα ψέματα του Β.Κικίλια ήταν ακόμα πιο απόλυτα, δηλώνοντας ότι «κανένα περιστατικό θρομβώσεων σχετικών με τα εμβόλια δεν έχει παρατηρηθεί στη χώρα μας». Λίγες μέρες πριν τις απατηλές δηλώσεις του τότε υπουργού Υγείας, είχε πεθάνει μια 63χρονη στο Ίλιον λίγη ώρα μετά τον εμβολιασμό της, αλλά και μία 63χρονη στη Λέσβο. Και οι δύο από θρομβοεμβολικό επεισόδιο – και οι δύο εμβολιάστηκαν με AstraZeneca.

Το πανελλήνιο είχε συγκλονίσει επίσης και ο θάνατος μιας 44χρονης μητέρας τριών παιδιών στην Κρήτη, αλλά και του 32χρονου σχεδιαστή μόδας Νάσου Κάτρη που βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του στο Λαγονήσι, και τα 2 περιστατικά μετά από εμβολιασμό από AstraZeneca. Και αυτά είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου, αφού είναι πλήθος τα ρεπορτάζ για ξαφνικούς και αδιευκρίνιστους θανάτους που απασχολούν τα μέσα έως σήμερα.

Όμως τα εγκληματικά ψεύδη του κ. Κικίλια παρουσιάστηκαν ως «μοναδική επιστημονική αλήθεια», το επικίνδυνο εμβόλιο συνέχισε να παρέχεται για μήνες σε ανυποψίαστους πολίτες, και οι 172.000 λήπτες έγιναν 470.000, μέχρι που οι απανωτές αποκαλύψεις σε χώρες του εξωτερικού, ανάγκασαν την κυβέρνηση να το περιορίσει και κατόπιν να το αποσύρει. Εάν δεν έβγαζαν στη φόρα οι ξένοι τις φονικές παρενέργειες του AstraZeneca, η κυβέρνηση Μητσοτάκη δεν θα το είχε αποσύρει ποτέ. Και το υγειονομικό πογκρόμ θα συνεχιζόταν επ’ αόριστον.

Πριν την απόσυρση του σκευάσματος και ενώ φούντωναν οι φήμες για θανάτους λόγω του AstraZeneca, η κυβέρνηση ξεκίνησε να το ξεστοκάρει στους «αναλώσιμους» ηλικιωμένους. Και αυτόματα αναρωτιέται κανείς αν αυτό το έγκλημα έχει κάποια διαφορά από αυτό που έκαναν οι Ναζί, οι οποίοι πειραματίζονταν με χημικές ουσίες και νόσους στους αναλώσιμους αιχμαλώτους τους. Ο ίδιος ο Γκίγκας Μαγιορκίνης παραδέχτηκε ότι η επιτροπή εμβολιασμού «φόρτωσε» συνειδητά το προβληματικό σκεύασμα στους άνω των 60, σαν να ήταν επιτροπή «θεών» που αποφάσιζαν ποιος θα ζήσει και ποιος θα πεθάνει.

Μιλάμε για ένα ασύλληπτο έγκλημα, αφάνταστων διαστάσεων. Δεδομένης της απροθυμίας των επιτροπών να «λερώσουν» το όνομα των φαρμακευτικών, η υποκαταγραφή των περιστατικών θρόμβωσης ενδέχεται να φτάνει και στο 1% του πραγματικού αριθμού.

Πάνω στο αλήστου μνήμης δόγμα Μητσοτάκη: «Το καλύτερο εμβόλιο είναι το γρήγορο εμβόλιο», στηρίχθηκαν οι αποφάσεις γι’ αυτό το τερατούργημα πολιτικής ανευθυνότητας, και καθησυχαστικής προπαγάνδας «ειδικών» που με αέρα τηλεαστέρα –παρά επιστήμονα, έπιναν νερό στο όνομα του AstraZeneca.

Η κυβέρνηση προτιμούσε να εξυπηρετεί τα megadeal με τις φαρμακευτικές, παρά να εξασφαλίζει τη δημόσια υγεία. Προτιμούσε να παίζει ρώσικη ρουλέτα με τις ζωές των πολιτών, παρά να αποσύρει το επικίνδυνο σκεύασμα και ταυτόχρονα έκανε παραγγελίες εμβολίων με όρους διπλωματικής εθελοδουλείας. Θυμηθείτε τη δήλωση Μητσοτάκη ότι «αν φέρω το εμβόλιο Sputnik στη χώρα, θα πέσει η κυβέρνηση». Παπούτσι από τις φάμπρικες της Δύσης «κι ας είναι και μπαλωμένο», και ας πεθαίνει κοσμάκης από θρομβοεμβολές. Οι business πάνω απ’ όλα.

Να θυμηθούμε και ένα μνημειώδες έγκλημα από την Ελληνική Παιδιατρική Εταιρεία που μέσω ανακοίνωσης της τον Αύγουστο του 2021 παρότρυνε τους παιδιάτρους όλης της χώρας να τονίζουν μόνο τα θετικά των mRNA εμβολίων, και να αποσιωπούν σκοπίμως τις παρενέργειες τους, «που ήδη οδήγησαν στην αχρήστευση ενός εμβολίου, πολύ αποτελεσματικού», όπως έγραφε η ανακοίνωση. Αυτό το «αποτελεσματικό» εμβόλιο για το οποίο τόσο… στεναχωρήθηκε η ΕΠΑ που αχρηστεύτηκε, δεν είναι άλλο από το AstraZeneca.

Και πόσες ευθύνες φέρουν όσοι τηλε – ειδικοί ήταν στο payroll των φαρμακευτικών και ανέλαβαν την πλύση εγκεφάλου για μήνες μέσα από τα τηλε – στασίδια τους; Αυτοί που επέβαλλαν στον κόσμο να εμβολιαστεί (και) με το συγκεκριμένο σκεύασμα, και τελικά πείθοντας τους, τους έστειλαν προς τον θάνατο τους; Αυτοί που πλαισίωσαν με τη διαφημιστική προπαγάνδα τους το υγειονομικό απαρτχάιντ της κυβέρνησης Μητσοτάκη και οδήγησαν τον λαό σε εκβιασμούς, πρόστιμα, περιορισμούς ελευθεριών, απολύσεις, ταπεινώσεις, ψυχολογικά βασανιστήρια και κοινωνική απομόνωση;

Ένας ολόκληρος λαός συνεθλίβη στις συμπληγάδες ελεεινών και τρισάθλιων συμφερόντων. Από τη μία η επικινδυνότητα των εμβολίων και από την άλλη το κατεστραμμένο ΕΣΥ που «φράκαρε» και έστειλε δεκάδες χιλιάδες κόσμου στον θάνατο, γιατί δεν έφτασαν ποτέ σε μία από τις λιγοστές ΜΕΘ και οι ενδονοσοκομειακές λοιμώξεις τους «θέριζαν». Όλα γνωστά, όλα σκόπιμα και όλα προδιαγεγραμμένα.

Εάν είχαμε λειτουργική δικαιοσύνη, θα έπρεπε ήδη να μετράμε σκαμνιά για να καθίσουν όσοι συνέργησαν στο μεγαλύτερο υγειονομικό έγκλημα όλων των εποχών.

Ελευθέριος Ανδρώνης για το sportime.gr.

Keywords
AstraZeneca, κικιλιας, υπαρχει, χωρα, μαΐου, εοφ, θιασώτης, αθηνα, νύξη, pfizer, κρητη, αποσυρση, mega, deal, business, εταιρεία, επα, τηλε, συγκεκριμένο, αποσυρση αυτοκινητων 2011, παγκόσμια ημέρα της γυναίκας 2012, απαντησεις πανελληνιων, απολυσεις στο δημοσιο, νεα κυβερνηση, υπουργειο δικαιοσυνης, Ημέρα της μητέρας, αποτελεσματα πανελληνιων 2012, τελος του κοσμου, εμβολιο pfizer, θιασώτης, χωρες, γυναικα, εγκεφαλικο, εοφ, θανατος, θνησιμοτητα, θρομβωση, ιλιον, υγεια, φημες, ψεματα, ωρα, mega, αξιζει, απαρτχαιντ, βομβα, δηλωση, δηλωσεις, δογμα, δωσει, εμβολια, εμβολιο, εννοια, επα, επρεπε, εταιρεία, υγιης, υποθεση, υγειονομικο, κυβερνηση, λαγονησι, λογο, μαΐου, μηνες, ναζι, νερο, νύξη, ονειδος, ονομα, ουσιες, πεθανε, πογκρομ, συγκεκριμένο, σπιτι, στη φορα, υπουργειο υγειας, φτανει, φοντο, φορα, ψυχολογικα, business, deal, υπουργειο, ρωσικη ρουλετα, τηλε, θετικα, υγειας, ξεκινησε
Τυχαία Θέματα
Σκάνδαλο AstraZeneca, Όταν, Κικίλιας,skandalo AstraZeneca, otan, kikilias