Σασμός επόμενα επεισόδια: Η Νάντια αντιμέτωπη με το παρελθόν της

Σασμός επόμενα επεισόδια: Με ραγδαίες εξελίξεις αλλά και αποκαλύψεις συνεχίζεται ο Σασμός καθώς ο Αντρέας Βρουλάκης είναι εξαφανισμένος ενώ ο νέος εισαγγελέας σκαλίζει όλες τις ανοιχτές υποθέσεις.

Η σειρά του ALPHA συνεχίζει δυναμικά και στην τρίτη σεζόν της. Οι αποκαλύψεις που θα δούμε στη συνέχεια θα σοκάρουν ενώ την ίδια ώρα η Νάντια επιστρέφει στην Κρήτη και το παρελθόν της βρίσκεται ξανά μπροστά της. Στο μεταξύ ο Γιώργος και η Θοδώρα

περνάνε από χίλια κύματα στη σχέση τους όμως κάπου αρχίζει να αχνοφαίνεται μια ελπίδα πως θα καταφέρουν να είναι ξανά μαζί.

Σασμός επόμενα επεισόδια: Η Νάντια επιστρέφει

Η Αργυρώ μετά τη συζήτηση με την Μαρίνα και τα όσα της αποκάλυψε εκείνη, προσπαθεί να διαχειριστεί όσα έμαθε για τον Αντρέα. Ο ερχομός της Νάντιας προκαλεί ανάμεικτα συναισθήματα, ενώ η ίδια έρχεται αντιμέτωπη με πολλές αποκαλύψεις που την αφορούν.

Το ένστικτο του Χρήστου για τις παράνομες ενέργειες του οινοποιείου αποδεικνύεται σωστό και ο Παύλος οδηγείται στο τμήμα. Ο Τηλέμαχος συνεχίζει να ψάχνει τον αδερφό του, ενώ πιστεύει όλο και πιο βαθιά ότι ευθύνονται οι Σταματάκηδες για την εξαφάνισή του. Ο Παύλος όσο είναι στο κρατητήριο, ανήσυχος για όσα πρόκειται να ακολουθήσουν, δέχεται μια αναπάντεχη επίσκεψη που του αλλάζει τη διάθεση.

Διαβάστε όλες τις εξελίξεις για τον «Σασμό» και για όλες τις αγαπημένες σας σειρές στο mediatime.gr.

Διαβάστε επίσης:

Σασμός επόμενα επεισόδια: Η Θοδώρα ανοίγει την καρδιά της στον Γιώργο

Famagusta: Τέλος νωρίτερα από το MEGA – Τι έχει συμβεί!

Τηλεθέαση: Το MasterChef ταπείνωσε το Survivor – Τι έκαναν Γη της Ελιάς, Μάγισσα

Δανάη Τριανταφυλλίδου για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα