Σασμός επόμενα επεισόδια: Η Εύα βάζει τέλος στον Βαγγέλη – Αυτός είναι το νέο της θύμα

Σασμός επόμενα επεισόδια: Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις που έρχονται στη σειρά, Σασμός, η οποία για ακόμα έναν κύκλο έχει καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό.

Η σειρά του Alpha που έχει ξεκινήσει δυναμικά τη νέα τηλεοπτική σεζόν αναφορικά με την τηλεθέαση αναμένεται να είναι πιο συναρπαστική από ποτέ κάτι που θα αποδειχθεί από τα επόμενα κιόλας επεισόδια.

Σασμός επόμενα επεισόδια: Η Εύα βάζει τέλος στον Βαγγέλη – Αυτός είναι το νέο της θύμα

Στη συνέχεια της ιστορίας από την Κρήτη,

η αλήθεια για το θάνατο του Βασίλη πέφτει σαν βόμβα στην Καλλιόπη, η οποία βλέπει τη ζωή της να ανατρέπεται για άλλη μία φορά. Ο Αντρέας, συντετριμμένος για τη γιαγιά, καταφεύγει στο μόνο πρόσωπο που μπορεί να τον ακούσει.

Την ίδια ώρα, η Εύα συνεχίζει να εξυφαίνει τα σκοτεινά της σχέδια, προσεγγίζοντας τον Βαγγέλη, ο οποίος επιστρέφει στο οινοποιείο, την ίδια στιγμή που η Μαρίνα ανησυχεί για την Αργυρώ.

Ο Αντώνης παίρνει μια πρωτοβουλία που θα εκπλήξει και τις δύο γυναίκες. Ο Αστέρης δεν δέχεται να ακούσει κουβέντα και απομακρύνεται περισσότερο από τον Μαθιό, ο οποίος συνειδητοποιεί ότι χάνει τον αδερφό του.

Οι δαίμονες του παρελθόντος, ωστόσο, έχουν ξυπνήσει για τα καλά ενώ η Καλλιόπη καλεί τους γιους της στο σπίτι και τους ανακοινώνει ότι η βεντέτα ανοίγει ξανά.

Δείτε το trailer από επόμενο επεισόδιο (17/10) της σειράς του Alpha:

Διαβάστε επίσης:

Σασμός: Αυτό θα είναι το τέλος της γιαγιάς Ειρήνης-Βρίσκει νεκρό τον Λάζαρο και σβήνει!

Σασμός: Τέλος η Στέλλα από δικηγόρος του Αντρέα – Τσακίζει την γιαγιά Ειρήνη

Σασμός: Αυτό είναι το μέλλον και το τέλος της σειράς – Δυνατά spoilers από τη σεναριογράφο

Σασμός επόμενα επεισόδια: Άγρια σύγκρουση Παύλου και Αντρέα – Η Εύα θέλει να κάνει κακό

Δανάη Τριανταφυλλίδου για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα