Απασφάλισε ο Σπανούλης για το 3-22 βολές υπέρ του Παναθηναϊκού! – «Παγκόσμιο ρεκόρ»

Το Περιστέρι ηττήθηκε δύσκολα από τον Παναθηναϊκό με 64-66, και ο Βασίλης Σπανούλης τα είχε με τη διαιτησία. Ο τεχνικός των γηπεδούχων εστίασε στη μεγάλη διαφορά των βολών ανάμεσα στις δύο ομάδες, καθώς οι κυανοκίτρινοι σούταραν μόλις 3, ενώ οι πράσινοι 22.

Μάλιστα ο Σπανούλης χαρακτήρισε το γεγονός Παγκόσμιο ρεκόρ, λέγοντας συγκεκριμένα: «Είναι παγκόσμιο ρεκόρ να σουτάρει ομάδα στην έδρα της με τόσες επαφές 3 βολές έναντι 22».

Πάντως ο πρώην αθλητής του τριφυλλιού

έσπευσε να εξηγήσει ότι σέβεται απόλυτα τον Παναθηναϊκό και ότι όσα λέει  δεν έχουν σχέση με την ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

Χαρακτηριστικό του πόσο νευριασμένος ήταν ο Σπανούλης με τη διαιτησία, είναι ότι αρνήθηκε να κάνει τις καθιερωμένες δηλώσεις αμέσως μετά το τέλος του ματς, λέγοντας στον δημοσιογράφο της ΕΡΤ, λέγοντας πως «…δεν θέλω να μιλήσω για το παιχνίδι, ό,τι έχω να πω θα το πω στη συνέντευξη Τύπου».

Λίγο αργότερα στη συνέντευξη Τύπου σχολίασε:

«Δεν ήθελα να μιλήσω για τη διαιτησία. Δεν έχει σχέση με τον Παναθηναϊκό. Τον σέβομαι απόλυτα. Με όλον το σεβασμό στον Παναθηναϊκό, όμως, δεν μπορεί σε ένα εντός έδρας παιχνίδι, που παίζεται με τόση επαφή, να σουτάρουμε 3 βολές έναντι 22. Αυτό δεν έχει ξαναγίνει. Είναι παγκόσμιο ρεκόρ. Πρέπει οι αρμόδιοι να σφυρίζουν το ίδιο και τις δύο πλευρές. Οποία και αν είναι η ομάδα.

Δεν μπορεί να είναι το ματς 3-22 στις βολές, μια της τεχνικής ποινής και δύο ο Τόμπσον στο πρώτο δεκάλεπτο. Αυτό δεν έχει ξαναγίνει. Όχι ότι χάσαμε από αυτό. Πρώτα θα κάνουμε την αυτοκριτική μας και θα δούμε τα λάθη μας. Δεν μπορούμε να τελειώνουμε παιχνίδι στην έδρα μας, έχοντας 3 βολές. Ας το δουν οι αρμόδιοι και ας πάρουν τα μέτρα τους, για να δούμε ένα καλύτερο μπάσκετ», ήταν το κομμάτι των δηλώσεων που έκανε ο Σπανούλης για τη διαιτησία.

Αλέξανδρος Κωτάκης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα