Σασμός επόμενα επεισόδια: Η Εύα βάζει τέλος στον Μαθιό με πλεκτάνη

Σασμός επόμενα επεισόδια: Τα πάνω κάτω αναμένεται να φέρουν τα επόμενα επεισόδια της σειράς Σασμός που έχει καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό.

Η σειρά του Alpha που συνεχίζει με τον τρίτο κύκλο της, «σαρώνει» τα πάντα στην τηλεθέαση και παρά τον ανταγωνισμό παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο.

Σασμός επόμενα επεισόδια: Η Εύα βάζει τέλος στον Μαθιό με πλεκτάνη

Στη συνέχεια της ιστορίας από την Κρήτη, η Εύα μαζεύει πληροφορίες, για όσους θεωρεί ως πιθανούς υπεύθυνους για τον θάνατο

του Ευθύμη.

Αυτοί που θα δεχθούν απανωτά χτυπήματα στα επόμενα επεισόδια θα είναι η Καλλιόπη και ο Μαθιός που δεν μπορούν να φανταστούν το κακό που θα τους βρει μετά τον θάνατο του Νικηφόρου.

Αρχικά το πρώτο χτύπημα θα έρθει από τον Αστέρη που μετά τα απειλητικά μηνύματα που δέχεται, καταλαβαίνει πως όλα τα μέλη της οικογενείας του έχουν βάψει τα χέρια τους με αίμα.

Έτσι, παίρνει τη σκληρή απόφαση και αποκηρύσσει την οικογένεια του. Την ίδια ώρα όμως, η Εύα θέλει να καταστρέψει τον Μαθιό και καταστρώνει ένα σχέδιο για να το πετύχει.

Πιο συγκεκριμένα, η αδίστακτη γυναίκα πιστεύει πως είναι ο άνθρωπος που ευθύνεται για τον θάνατο του αδερφού της και θέλει να τον εκδικηθεί.

Δείτε το trailer από το επεισόδιο της Τετάρτης:

Για όλες τις εξελίξεις από τον Σασμό αλλά και από όλες τις υπόλοιπες αγαπημένες σας σειρές επισκεφτείτε το mediatime.gr

Διαβάστε επίσης:

Σασμός: Επιστρέφει ο Νικηφόρος-Έτσι θα εμφανίζεται!

Σασμός: Χαμός – Παπάς, Παύλος και Αντώνης αναζητούν τον τον συγκρατούμενο του Βασίλη

Σασμός: Ο θάνατος του βρέφους…τιμωρία για τον Πετρή – Αντώνης και Γιώργος στα άκρα

Σασμός επόμενα επεισόδια: Αυτή βάζει τέλος σε Μαρίνα – Αντώνη

Δανάη Τριανταφυλλίδου για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα