Ρόμπερτ Λιούμπισιτς: Ποιος είναι ο μπακ της Ντιναμό που μοιάζει να θέλει η ΑΕΚ!

Σίγουρα η ΑΕΚ είναι από τις μεγάλες ομάδες, που σίγουρα δεν έχουν κινηθεί πολύ έντονα στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, την ώρα που Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός ενισχύονται.

Ωστόσο η Ένωση σίγουρα έχει αδυναμίες που θα έπρεπε να καλύψει, αλλά ο Ματίας Αλμέιδα ήταν ξεκάθαρος λέγοντας ότι θα αποκτηθεί παίκτης, μόνο αν μπορεί να κάνει τη

διαφορά.

Έναν τέτοιο φαίνεται ότι έχει βρει η ΑΕΚ πλέον και αφορά τα ακραία μπακ και πιο συγκεκριμένα, το αριστερό άκρο της άμυνας.

Ο Μοχαμάντι αποτελεί πλέον παρελθόν και οι αλχημείες με τον Λάζαρο Ρότα, δε δείχνουν ότι κάνουν καλό στην πρωταθλήτρια και κυπελλούχο Ελλάδας.

Έτσι, η ΑΕΚ παρουσιάζεται ότι κοιτάζει έναν πολύ καλό αριστερό μπακ και αυτός δεν είναι άλλος από τον ποδοσφαιριστή της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, τον Ρόμπερτ Λιούμπισιτς. Αυτό αναφέρει το έγκριτο site Germanijak σε δημοσίευμά του.

Ποιος είναι ο Ρόμπερτ Λιούμπισιτς!

Ο 24χρονος Κροάτης, που έχει γεννηθεί στην Αυστρία, είναι ο βασικός αριστερός μπακ της Κροατικής ομάδας και έχει γεμάτη μέχρι τώρα σεζόν.

Συγκεκριμένα, έχει συνολικά 27 συμμετοχές, όντας βασικότατος σε Champions League, Europa League και Conference League, έχοντας παράλληλα δύο γκολ και τέσσερις τελικές πάσες.

Η χρηματιστηριακή αξία του Ρόμπερτ Λιούμπισιτς αγγίζει τα 3 εκατομμύρια ευρώ, ενώ έχει όλο το μέλλον μπροστά του να την αυξήσει, αφού έχει τεράστιο potential.

Φυσικά ταιριάζει και στο προφίλ που έχει θέσει για τις μεταγραφές ο Ματίας Αλμέιδα, που τόνισε ότι θέλει η ομάδα να αποκτά νέους παίκτες, να παίζουν 3-4 χρόνια και στη συνέχεια να τους πουλάει.

Στέλιος Ανδρικάκης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα