ΚΕΔ: «Κανονικό το γκολ της ΑΕΚ, 9 στους 10 θα έδιναν πέναλτι»!

Σύμφωνα με την Επιτροπή Διαιτησίας, δεν υπάρχει φάουλ πριν το πρώτο γκολ της ΑΕΚ και 9/10 διαιτητές θα έδιναν πέναλτι στις καθυστερήσεις.

Είχε περιπτώσεις για κουβέντα το AEK – OΦΗ. Φώναξαν οι Κρητικοί για επιθετικό φάουλ στο πρώτο γκολ της ΑΕΚ. Επιθετικό φάουλ στον Φελίπε είδε και ο Ηλίας Σπάθας στο MEGA.

Εν αντιθέσει με τον Παναγιώτη Βαρούχα ο οποίος χαρακτήρισε σωστές τις διαιτητικές αποφάσεις στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Η φάση ελέγχθηκε από τον VAR και… σέντρα. Το Sportime έγραψε για την φάση ότι βάσει κανονισμού δεν υπάρχει παράβαση.

Ανάλυση που επιβεβαιώνει και η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας. Ο Φρόιντφελντ όπως και τα υπόλοιπα μέλη της ΚΕΔ, δεν είδαν κανένα φάουλ και συμφώνησε με την απόφαση που πήρε ο Παπαπέτρου.

Δεύτερη περίπτωση από το ΑΕΚΟΦΗ το πέναλτι υπέρ της ΑΕΚ που καταλογίζει ο Παπαπέτρου υπέρ της Ένωσης στις καθυστερήσεις αλλά πήρε πίσω μετά από on field review που συνέστησε ο VAR Φωτιάς. To Sportime έγραψε οτι πρόκειται για μια δύσκολη περίπτωση που δύσκολα μπορεί ένας διαιτητής να δει σε real time ποιος πατάει ποιον!

Ακριβώς την ίδια άποψη έχει και η ΚΕΔ. Σύμφωνα με τα όσα συζήτησαν μεταξύ τους τα μέλη της Επιτροπης, συμφώνησαν οτι οι… 9 στους 10 διαιτητές θα καταλόγιζαν πέναλτι.

Επίσης όπως υπάρχει και ως ντιρεκτίβα από την UEFA, σε περιπτώσεις που ο διαιτητής είναι αδύνατο να αποφύγει το λάθος, δεν τιμωρείται.
Ο Φρόιντφελντ έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από την διαιτησία στο ΑΕΚΟΦΗ.

Νίκος Μαρκάτος για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα