ΑΕΚ: Το 3-1 της πρώτης ομάδας στα Σπάτα και η ευχάριστη έκπληξη Μοχαμάντι

Η ΑΕΚ προσπαθεί να ξεχάσει την ήττα με 2-0 από τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη και να στρέψει το βλέμμα της στο ματς της Κυριακής με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο.

Χθες στο προπονητικό κέντρο στα Σπάτα ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς μίλησε στους παίκτες που ήταν μαζί του στην Τούμπα και εκεί εξέφρασαν την άποψη τους και οι Αντρέ Σιμόες – Μιχάλης Μπακάκης ως πιο «παλιοί»

για το αποτέλεσμα, μιας και ο πρώτος αρχηγός της ομάδας Πέτρος Μάνταλος ήταν εκτός με τραυματισμό.

Ο 51χρονος Σέρβος προπονητής της Ενωσης εν συνεχεία είχε προγραμματίσει δίτερμα όσων δεν έπαιξαν στην Τούμπα με τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ Β’. Η πρώτη ομάδα εν τέλει κέρδισε 3-1 με ανατροπή στα Σπάτα, με τους μικρούς να κάνουν πολύ καλή εμφάνιση στο πρώτο 45λεπτο.

Αυτός όμως που ξεχώρισε και έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον ενόψει Παναιτωλικού, είναι ο Μιλάντ Μοχαμάντι. Ο Ιρανός μπακ της ΑΕΚ ήταν πολύ καλός στο δίτερμα, ενώ και στη Θεσσαλονίκη το διάστημα των 20 λεπτών που έπαιξε κατάφερε να ξεχωρίσει. Και δεν αποκλείεται αυτή του η εμφάνιση να παίξει ρόλο στην κατάρτιση της ενδεκάδας για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο για την 5η αγωνιστική της Super League.

Αν ξεκινήσει βασικός πάντως ο Μοχαμάντι, τότε ο Εχσάν Χατζισαφί θα είναι στον πάγκο, είτε στα χαφ για να δώσει «ανάσες».

Τάσος Καπετανάκος για το sportime.gr. - sportime.gr - Αθλητικό portal με όλα τα τελευταία αθλητικά νέα, ειδήσεις για όλα τα σπορ από την Ελλάδα και τον κόσμο

Keywords
Τυχαία Θέματα