Ράσφορντ: Θύμα ρατσιστικής επίθεσης για το χαμένο πέναλτι

Μετά τον Πολ Πογκμπά και ο Μάρκους Ράσφορντ δέχθηκε ρατσιστικά μηνύματα και σχόλια στο twitter, με αφορμή την άστοχη εκτέλεση πέναλτι στην ήττα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από την Κρίσταλ Πάλας. 

Καθόλου καλά δεν έχει ξεκινήσει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο πρωτάθλημα της Premier League, καθώς έπειτα από τις 3 πρώτες αγωνιστικές μετράει 4 βαθμούς.

Οι «κόκκινοι διάβολοι» τόσο με την Γουλβς όσο και το Σάββατο (24/8) με

την Κρίσταλ Πάλας κέρδισαν πέναλτι τα οποία δεν αξιοποίησαν.

Ήταν, μάλιστα, η πρώτη φορά που οι Λονδρέζοι νικούν τη Γιουνάιτεντ στην Premier League μετά από 20 ανεπιτυχείς προσπάθειες. Η προηγούμενη νίκη τους ήταν στις 11 Μαΐου του 1991 με 3-0.

Στον αγώνα με τη Γουλβς ο Πογκμπά ήταν αυτός ο οποίος δεν μπόρεσε να νικήσει τον αντίπαλο τερματοφύλακα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Τη… σόκαρε η Κρίσταλ Πάλας (vid)

Στο δεύτερο ματς με την Κρίσταλ Πάλας, ανέλαβε να το εκτελέσει ο Ράσφορντ και η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι.

Όπως είχε συμβεί και με τον Γάλλο άσο, έτσι και τώρα ο Ράσφορντ έπεσε θύμα ρατσιστικής επίθεσης στα social media μετά το ματς με τους Λονδρέζους.

«Τα είχαμε πει πριν το σαββατοκύριακο. Πρέπει να σταματήσει. Δεν έχω λόγια. Παρά το γεγονός ότι έχουμε όλες αυτές τις καμπάνιες εναντίον του ρατσισμού, συνεχίζουν και κρύβονται πίσω από ψεύτικους λογαριασμούς. Είναι τρελό που συζητάμε κάτι τέτοιο το 2019», ανέφερε ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ.

Ζήσε το πιο καυτό καλοκαίρι της ζωής σου. Απόκτησε σήμερα το MINI που πάντα ήθελες με όφελος έως €5.000 και προνομιακό επιτόκιο 2,9%* με το πρόγραμμα ALL IN MINI στη Σπανός ΑΕ. Μην αργείς. Οι MINI HOT DAYS διαρκούν για λίγες ημέρες και ισχύουν για περιορισμένο αριθμό ετοιμοπαράδοτων αυτοκινήτων**. Εσύ θα προλάβεις;

Κάντε follow στο Sportime

The post Ράσφορντ: Θύμα ρατσιστικής επίθεσης για το χαμένο πέναλτι appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα