Ραούλ Μπράβο: Προσωρινά ελεύθερος με εγγύηση

Προσωρινά ελεύθερος θα αφεθεί ο Ραούλ Μπράβο, ο οποίος κατηγορείται για την υπόθεση των χειραγωγημένων αγώνων στην Ισπανία. Ο πρώην ποδοσφαιριστής των Ολυμπιακού και Άρη, κατέθεσε την εγγύηση που είχε οριστεί, ύψους 100 χιλ. ευρώ.

Ετσι ο Ισπανός μένει προσωρινά εκτός φυλακής μέχρι φυσικά να πραγματοποιηθεί η δίκη για την υπόθεση των στημένων αγώνων σε Primera και Segunda

Division.

Αυτό επιβεβαίωσε ο δικηγόρος του Ραούλ Μπράβο, Ίνιγκο ντε λα Κάγιε, ο οποίος εξήγησε ότι η απελευθέρωση του πελάτη του είναι θέμα ωρών και εξαρτάται από τον Εισαγγελέα που έχει αναλάβει την υπόθεση για τη χειραγώγηση αγώνων.

Θυμίζουμε ότι την Πέμπτη (30/5) ο 38χρονος Ισπανός είχε αρνηθεί να καταθέσει ενώπιον των Αρχών για την υπόθεση, με τον δικηγόρο του να υποστηρίζει ότι αυτό έγινε, εξαιτίας της κατάστασης του δικαστικού απορρήτου (όσο είναι σε εξέλιξη η έρευνα,).

Χαρακτηριστικά είπε: «Ξέρουμε για τι πράγμα κατηγορούμαστε, αλλά όχι τον λόγο που κατηγορούμαστε, γεγονός που θέτει την ισορροπία σε μία ανισόρροπη θέση».

Εξάλλου να αναφέρουμε ότι αυτή δεν είναι η μοναδική «σκοτεινή υπόθεση» στην οποία εμπλέκεται ο Ραούλ Μπράβο. Την Παρασκευή (31/5) επίσης, ισπανική εφημερίδα τον «συνέδεσε» με κύκλωμα διακίνησης κοκαΐνης σε μια υπόθεση που χρονολογείται το 2003, όταν ακόμη ήταν ποδοσφαιριστής της Ρεάλ Μαδρίτης.

Οπως γίνεται εύκολα αντιληπτό τα πράγματα είναι «σκούρα» για τον άλλοτε αγαπητό στο ελληνικό κοινό ποδοσφαιριστή…

The post Ραούλ Μπράβο: Προσωρινά ελεύθερος με εγγύηση appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα