Τέλος εποχής στη Βικτόρια Πλζεν

Οι δύο πρώτοι σκόρερ στην ιστορία της πιθανής αντιπάλου του Ολυμπιακού στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ αποσύρθηκαν και αναλαμβάνουν προπονητικούς ρόλους.

Η τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος, αποτέλεσε το κύκνειο άσμα για δύο από τους πιο σημαντικούς παίκτες στην ιστορία της Βικτόρια Πλζεν, οι οποίοι ανακοίνωσαν την αποχώρησή τους από την ενεργό δράση.

Ο λόγος για τον 33χρονο Τσέχο μεσοεπιθετικό Ντανιέλ
Κολάρ και τον 36χρονο Σλοβάκο επιθετικό Μάρεκ Μπάκος.

Ο πρώτος, είναι ο αρχισκόρερ της Βικτόρια στην Α' Τσεχίας με 66 γκολ σε 229 αγώνες (3ος συνολικά σε συμμετοχές στην ιστορία της στο πρωτάθλημα) και ο δεύτερος ακολουθεί με 54 γκολ σε 177 ματς (5ος σε συμμετοχές). Είχαν πάντως περιορισμένο ρόλο στη σεζόν που ολοκληρώθηκε με 3 και 10 συμμετοχές αντίστοιχα, χωρίς να σκοράρουν.

Όπως έγινε γνωστό, ο Κολάρ θα αναλάβει ρόλο στα τμήματα υποδομής της ομάδας, ενώ ο Μπάκος είναι ο νέος βοηθός του πρώτου προπονητή Πάβελ Βρμπα, αντί του Ντούσαν Φιτζλ, του οποίου το συμβόλαιο έληξε.

Θυμίζουμε ότι η Βικτόρια είναι μία εκ των δύο πιθανών αντιπάλων του Ολυμπιακού μαζί με την Αϊντχόφεν για τον β' προκριματικό του Τσάμπιονς Λιγκ.
Keywords
Τυχαία Θέματα