ΠΑΣ Γιάννινα: Η κουβέντα που έκανε ο Χριστοβασίλης, ο Γιαννίκης που κούρασε και ο Καραχάλιος που αγνοείται!

ΠΑΣ Γιάννινα: Μίλησε στο ποδοσφαιρικό τμήμα ο Χριστοβασίλης. Ο Γιαννίκης που εμφανίζεται σε κάθε«στραβή» και ο Καραχάλιος που δεν βλέπεται!

Στα Γιάννενα βρέθηκε την Παρασκευή ο Παναγιώτης Χριστοβασίλης! Στο πρόγραμμα του, να τα πει με όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα. Αφενός για να βρει τι δεν πάει καλά μέχρι στιγμής και αφετέρου να τους θέσει προ των ευθυνών τους, αλλά και να ακούσει τυχόν προβλήματα.

Η ήττα στις Σέρρες από τον νεοφώτιστο Πανσερραϊκό «πόνεσε» πολύ. Θέμα

με τον Στάικο δεν υπάρχει με την ΠΑΕ να τον στηρίζει και δημόσια με ανακοίνωση μετά τον αποκλεισμό στο Κύπελλο από τον Βόλο. Αν και κάποιοι άρχισαν να ψελλίζουν το όνομα του Γιαννίκη που ακούγεται για όποια ομάδα ψάχνει προπονητή, αλλά πάλι άνεργος παραμένει. Θέμα Γιαννίκη δεν υπάρχει στον ΠΑΣ. Περισσότερο το συντηρούν κάποιοι εκτός ομάδας, για να παραμένει «φρέσκος».

ΠΑΣ Γιάννινα Να συνέλθει χθες!

Ο Χριστοβασίλης του «έκοψε» πρόταση από την Ρωσία. Του έκανε αναπροσαρμογή συμβολαίου. Με τις απολαβές του να έχουν σχεδόν διπλασιαστεί. Ο Καραχάλιος παρέμεινε στον ΠΑΣ Γιάννινα, ως η «κολώνα» στην μεσαία γραμμή. Ακόμα δεν τον έχει δει ούτε ο προπονητής, ούτε ο κόσμος του ΠΑΣ!

Μακράν η χειρότερη του σεζόν με αποκορύφωμα την εμφάνιση του στις Σέρρες. Ο Έλληνας μέσος οφείλει και αυτός να κάνει την αυτοκριτική του και να συνέλθει… χθες, αν θέλει να έρθει ξανά πρόταση από ομάδα του εξωτερικού.

Προβληματισμός και για τις τελευταίες εμφανίσεις του Μπόρις Κλέιμαν, ο οποίος μαζί με τον Καραχάλιο ήταν οι… καλύτεροι παίκτες του Πανσερραϊκού στις Σέρρες.

MIA ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΣΤΗ STOIXIMAN!

Νίκος Μαρκάτος για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
ΠΑΣ Γιάννινα, Χριστοβασίλης, Γιαννίκης, Καραχάλιος,pas giannina, christovasilis, giannikis, karachalios