ΠΑΟΚ: Τι θα κάνει με το μεγάλο του ταλέντο;

Τον περίμενε ολάκερος ο οργανισμός του ΠΑΟΚ. Γι’ αυτό πουλήθηκε ο Γιώργος Κούτσιας στο MLS, γι’ αυτό έχει δοθεί μόνο ένα μεγάλο συμβόλαιο στη θέση του φορ.

Όποτε παίζει, καταλαβαίνεις γιατί έχει γίνει ο ντόρος για ένα παιδί. Δεν έχει καν ενηλικιωθεί, αλλά ποδοσφαιρικά ο Στέφανος Τζίμας σε πείθει περισσότερο από άλλους μεγαλύτερούς του. Είναι δεδομένο πως ο ΠΑΟΚ

έχει χτυπήσει φλέβα χρυσού. Το γνωρίζουν άπαντες στο κλαμπ, το ξέρει και ο παίκτης και το περιβάλλον του.

Κανείς δεν αντιλέγει πως το μέλλον του ανήκει. Και το εκφράζει σε κάθε του δημόσια εμφάνιση. Είτε είναι με την πρώτη ομάδα του ΠΑΟΚ (σ.σ.: νεότερος σκόρερ ever στην Stoiximan Super League), είτε με την Εθνική Νέων!

Φερ’ ειπείν στο πρόσφατο τουρνουά στην Κροατία που τρεις αγγλικές ομάδες είχαν στείλει scouts για να τον καμαρώσουν δια ζώσης. Ο Στέφανος Τζίμας είναι asset για το ελληνικό ποδόσφαιρο και ουχί ΜΟΝΟ για τον «Δικέφαλο».

Μόνο που σε αυτές τις περιπτώσεις οι λέξεις κλειδιά είναι δύο, διαχείριση και πλάνο. Το πρώτο είναι ίσως το σημαντικότερο και δεν έχει να κάνει μόνο με τον ΠΑΟΚ, αλλά και με τον ίδιο τον παίκτη και τους γύρω του. Και εάν το πώς τον αξιοποιεί ο «Δικέφαλος του Βορρά» σηκώνει συζήτηση, εξίσου σημαντικό είναι και το τι κάνει ο «περίγυρος» του παίκτη. Βιασύνη δεν χρειάζεται γιατί η πιάτσα είναι μικρή και οι πληροφορίες φτάνουν γρήγορα εκεί που πρέπει. Ουδέν κρυπτόν υπό τη Μαρία Γκοντσάρεβα…

Αντώνης Τσιράκης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα