Άρης: Τώρα θα φανεί αν έγινε δουλίτσα στην διακοπή!

Ο Άρης δούλεψε ένα 20ήμερο περίπου πάνω στις αδυναμίες του. Το παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό θα είναι ενα δείγμα ενόψει της συνέχειας.

Προφανώς και μαγικά δεν γίνονται. Προφανώς και τα προβλήματα που έχει ο Άρης δεν λύνονται από την μια μέρα στην άλλη. Ούτε μέσα σε 2-3 εβδομάδες. Όταν το καλοκαίρι δεν έγινε αυτό που έπρεπε να γίνει.

Η διακοπή του

πρωταθλήματος ήταν μια καλή συγκυρία για να δουλέψει πάνω στις αδυναμίες ο Άκης Μάντζιος. Και είναι πολύ συγκεκριμένες. Φυσική κατάσταση, αμυντική λειτουργία.

Στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό (20.00, Novasports Prime) όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα με το λουκέτο στο γήπεδο των Σερρών, δεν πρόκειται να δούμε ένα άλλον Άρη, αλλά διοίκησση και οπαδοί ευελπιστούν σε μια βελτιωμένη version με κάποιες…. αναβαθμισεις που έγιναν στο διάστημα που δεν υπήρχαν αγωνιστικές υποχρεώσεις.

Προβλήματα υπάρχουν και θα υπάρχουν και με αυτά θα πορεύεται ο Ακης Μάντζιος. Εκτός από τους απόντες, υπάρχουν και οι ανέτοιμοι, το οποίο αποτελεί και μεγαλύτερο «πονοκέφαλο» για τον Έλληνα τεχνικό.

Άρης: Δεν είναι έτοιμος ο Νταρίντα – Eρωτηματικό ο άξονας!

Και αν στη μεσαία γραμμή έχει μαζευτεί… λαός μετά τις μεταγραφές, ο Μάντζιος προβληματίζεται. Και αυτό επειδή ο Νταρίντα έχει ενοχλήσεις και δύσκολα θα ρισκάρει ο προπονητής του. Ο Ζουλ μπήκε και βγήκε ξανά και ο Ρουπ είναι εκτός και θα είναι για αρκετό καιρό ακόμα. Βερστράτε, Πάρντο, Τζούρασεκ, Πάβισιτς για τρεις θέσεις. Με προτεραιότητα… η σειρά με την οποία γράφονται.

Aν ο Μάντζιος αφήσει εκτός κάποιων εκ των Μενέντες και Σουλεϊμάνοφ για να ξεκινήσει ο Κάρλσον θα αποτελέσει έκπληξη. Επίσης οι Κουέστα, Φεράρι, Μπράμπετς, Φαμπιάνο, Μορόν είναι δεδομένες παρουσίες στην 11άδα. Μοντόγια ή Οντουμπάτζο διεκδικούν μια θέση στο δεξί άκρο της άμυνας. Ο Οντουμπάτζο είναι ο βασικός στα τελευταία παιχνίδια, αλλά και ο μοναδικός που αν χρειαστεί θα παίξει στόπερ, μετά τους τραυματισμούς Βέλεθ και Δεληζήση!

Νίκος Μαρκάτος για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα