ΠΑΟΚ-Νέος Αθλητικός Διευθυντής: Αποφασίζει ο Ιβάν

ΠΑΟΚ : Στην Τούμπα όλα κινούνται πλέον γύρω από τον νέο Αθλητικό Διευθυντή. Ο Δικέφαλος προσπαθεί να τελειώσει το θέμα μέχρι τέλος του μήνα, έτσι ώστε να μπορέσει να ξεκινήσει άμεσα το σχεδιασμό για τη νέα σεζόν.

Αλλωστε, δεν υπάρχει πολύς χρόνος, μιας και οι πρωταθλητές Ελλάδας, έχουν πολλά ανοιχτά ζητήματα που πρέπει να κλείσουν, σε αυτήν τη μεταγραφική περίοδο.

Σε αυτό το “καυτό” καλοκαίρι

που έρχεται για την ομάδα της Θεσσαλονίκης θα γίνουν πολλές αλλαγές σε ότι αφορά το ρόστερ της ομάδας. Μέχρι χθες ,ο Αθλητικός Διευθυντής από την κεντρική Ευρώπη, φαίνεται να έχανε έδαφος, έναντι ενός άλλου Ευρωπαίου, από άλλο σημείο της γηραιάς Ηπείρου, ο οποίος μάλιστα έχει κάνει και ραντεβού με τον Ιβάν Σαββίδη και μίλησαν για πιθανή συνεργασία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βιεϊρίνια η επόμενη μέρα: Παίρνει υψηλό πόστο στον ΠΑΟΚ!

Πρόκειται για έναν Αθλητικό Διευθυντή με πολύ καλό βιογραφικό, γνωστό όνομα, που έχει δουλέψει ανάλογα πρότζεκτ με αυτό που θέλει να ακολουθήσει ο δικέφαλος από φέτος. Οι ασπρόμαυροι ουσιαστικά, περιμένουν πλέον τον “ισχυρό άντρα” της ΠΑΕ, να δώσει το “πράσινο φως”, ώστε οι ιθύνοντες του δικεφάλου, να προχωρήσουν στην πρόσληψη του Αθλητικού Διευθυντή. Σε ότι αφορά τα οικονομικά δεδομένα, υπάρχει απόλυτη συμφωνία.

Τα μέτωπα είναι πάρα πολλά ανοιχτά και περιμένει πολύ δουλειά το νέο στέλεχος. Υπάρχουν ποδοσφαιριστές που τα συμβόλαια τους τελειώνουν και άλλοι που βρίσκονται στη λίστα προς πώληση. Επίσης πρέπει να δοθούν δανεικοί ή να μείνουν ελεύθεροι αρκετοί παίκτες στην προσπάθεια που θα κάνει ο ΠΑΟΚ να γλιτώσει τα βαριά συμβόλαια.

Το θέμα του Μαουρίσιο για παράδειγμα, είναι ανοιχτό όπως και των Βέρνμπλουμ και Ελ Καντουρί.Για τους δύο τελευταίους, ο ΠΑΟΚ προσπαθεί να βρει μία λύση ώστε να συνεχίσουν αλλού την καριέρα τους. Επίσης υπάρχουν περιπτώσεις ανανέωσης συμβολαίων, με τη πιο σημαντική να είναι η περίπτωση του Αντελίνο Βιεϊρίνια. Οι δύο πλευρές ναι μεν, πιστεύουν πως θα τα βρουν αλλά δεν έχει υπάρξει ακόμη, κάτι πιο επίσημο.

Τίποτα από όλα αυτά, δεν θα τρέξει χωρίς πρώτα να προσληφθεί ο Αθλητικός Διευθυντής που θα χαράξει το πλάνο και τη στρατηγική της ομάδας. Αυτός είναι και ο λόγος που το πιο σημαντικό ζήτημα στην Τούμπα είναι αυτή η επιλογή.

Πρέπει να σημειωθεί ότι πρωταγωνιστικό και σημαντικό ρόλο θα παίξει φέτος και ο Γιώργος Σαββίδης που θα βρίσκεται στο πλάι του καινούργιου Αθλητικού διευθυντή.

Ο γιος του μεγαλομετόχου της ασπρόμαυρης ΠΑΕ, έχει λόγο φυσικά στην επιλογή, καθώς θα είναι και ο άμεσος συνεργάτης του όπως και ο Αμπέλ Φερέιρα, ο οποίος γνωρίζει τον υποψήφιο και έχει έρθει σε επαφή μαζί του.

Όσον αφορά τον Μάριο Μπράνκο, είναι γνωστό ότι έχει μπει στον “πάγο” εδώ και μήνες και είναι τυπικό το θέμα της απομάκρυνσης του.

Το άρθρο ΠΑΟΚ-Νέος Αθλητικός Διευθυντής: Αποφασίζει ο Ιβάν εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα