Παναθηναϊκός: Η Ίντερ τον ενημέρωσε για τις επαφές με τον Βαγιαννίδη

Λίγο καιρό πριν το έπραττε ο ίδιος. Με έγγραφό του ενημέρωνε τον Άρη για τις διαπραγματεύσεις με τον Φραν Βέλεθ.

Τώρα ο Παναθηναϊκός έλαβε ένα αντίστοιχο έγγραφο από την Ίντερ. Η ιταλική ομάδα, ως είθισται σε τέτοιες περιπτώσεις, κατέστη γνωστό στους «πράσινους» πως είναι σε επαφές με τον Γιώργο Βαγιαννίδη.

Από τη στιγμή που το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται στο τέλος της σεζόν και ο Παναθηναϊκός

έχει αργήσει χαρακτηριστικά για να το ανανεώσει, οι «νερατζούρι» μπορούν να διαπραγματευτούν μαζί του. Οι πληροφορίες αναφέρουν, μάλιστα, πως οι δύο πλευρές έχουν προχωρήσει πολύ στις συζητήσεις τους.

Φυσικά κάτι ανάλογο είχε γίνει και με τη Μονακό. Ο ποδοσφαιριστής, όμως, και η οικογένειά του άργησε υπερβολικά πολύ να απαντήσει με αποτέλεσμα οι Μονεγάσκοι να κουραστούν από την όλη ιστορία. Παρακολουθούν τις εξελίξεις διακριτικά, αλλά με τα νέα δεδομένα που βάζει ο κορονοϊός, ο Βαγιαννίδης είναι μία περίπτωση που για εκείνους μπαίνει στο συρτάρι.

Η Ίντερ έχει δείξει τον τελευταίο καιρό έμπρακτα πόσο την ενδιαφέρει το project Βαγιαννίδης. Δεν φτάνει η πρότασή της στα επίπεδα της Μονακό, αλλά είναι πιο ελκυστικός προορισμός. Έτσι το βλέπει ο νεαρός και η οικογένειά του. Έχει υπάρξει επαφή, μάλιστα, τόσο με τον προπονητή Αντόνιο Κόντε, όσο και με τον τεχνικό διευθυντή Πιέρο Ουσίλιο.

Το πλάνο των Μιλανέζων είναι να αξιολογηθεί ο Βαγιαννίδης στην προετοιμασία. Το πιο πιθανό είναι στη συνέχεια να μην παραμείνει στην πρώτη ομάδα. Φαίνεται αυτό και από την πρόταση που του έχει γίνει σε οικονομικό επίπεδο ότι υπάρχει στο πλάνο το να πάει αγωνιστεί για την πρώτη σεζόν στην Πριμαβέρα (η ομάδα Νέων).

Παναθηναϊκός, από την πλευρά του, το μόνο που μπορεί να κάνει είναι την τελική επαφή που τόσο έχει καθυστερήσει ο Γιάννης Αλαφούζος. Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ έχει χειριστεί λανθασμένα έως τώρα το θέμα και μένει να φανεί εάν μπορεί να κάνει τη ρελάνς. Υπενθυμίζεται πως ενώ με δική του πρωτοβουλία και υπέρβαση είχε ικανοποιήσει πλήρως τις επιθυμίες της οικογένειας Βαγιαννίδη, στη συνέχεια τρέναρε διαρκώς την τελική συνάντηση.

Σε περίπτωση που χαθεί για το «τριφύλλι» ο 18χρονος δεξιός μπακ, το μόνο του κέρδος θα είναι τα τροφεία του παίκτη. Αυτά υπολογίζονται σε ένα ποσό μεγαλύτερο των 300.000 ευρώ. Φυσικά δεν είναι αμελητέο για τους «πράσινους», ειδικά στη μετά καραντίνας εποχή.

Τέλος, ενδεχόμενη αποχώρηση του Βαγιαννίδη αυτομάτως θα αναγκάσει τον Παναθηναϊκό να κινηθεί για δύο δεξιούς μπακ το καλοκαίρι. Ο Κώστας Αποστολάκης θεωρείται ήδη παρελθόν έχοντας υπογράψει στον ΑΠΟΕΛ, ενώ ο Ματίας Γιόχανσον πολύ δύσκολα θα μείνει γιατί δεν είναι θετικός στο να δεχτεί μία μείωση στις αποδοχές του.

Το άρθρο Παναθηναϊκός: Η Ίντερ τον ενημέρωσε για τις επαφές με τον Βαγιαννίδη εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα