Παναθηναϊκός: Ακόμα πιο κοντά στον Μπόρχα Βάγε

18:21 15/5/2020 - Πηγή: To10.gr

Πριν από μία εβδομάδα to10.gr αποκάλυψε πως ο Μπόρχα Βάγε αποτελεί βασικό στόχο του Παναθηναϊκού για τη θέση των εξτρέμ. Ένας ποδοσφαιριστής που έχει κάνει καταπληκτικές σεζόν σε πρώτη και δεύτερη κατηγορία της Ισπανίας με τη φανέλα της Λα Κορούνια και βρίσκεται ψηλά στις επιλογές του Τσάβι Ρόκα.

Το θέμα επιβεβαιώθηκε από ελληνικό και ισπανικό Τύπο όλες τις προηγούμενες μέρες και τις τελευταίες ώρες δείχνει να παίρνει πολύ θετική τροπή για τους πράσινους. Σαφώς όχι οριστική,

αφού ακόμα είναι πάρα πολύ νωρίς και υπάρχουν πολλά εμπόδια να ξεπεραστούν (μπάτζετ Παναθηναϊκού, άλλοι ενδιαφερόμενοι για τον παίκτη), αλλά σίγουρα έγινε ένα… βήμα μπροστά. Ποιο είναι αυτό;

Ο ατζέντης του παίκτη μίλησε στο Radio Coruna και επί της ουσίας προανήγγειλε το αντίο του 28χρονου ποδοσφαιριστή στην Ντεπορτίβο. «Δεν ήθελε να αποχαιρετήσει την ομάδα σε άδεια γήπεδα. Όμως το πιο σημαντικό αυτή τη στιγμή δεν είναι τα γήπεδα, αλλά να μείνει η ομάδα στην κατηγορία. Σαφώς και δεν κλείνουμε την πόρτα στην Ντεπορτίβο, όμως δύσκολα μπορεί να παραμείνει εδώ», ήταν μεταξύ άλλων τα λόγια του ατζέντη του παίκτη, Ροντρίγκο Λοβέγε.

Ο ίδιος ο Βάγε από τις ομάδες που έως τώρα έχουν δείξει ενδιαφέρον, προτιμά τον Παναθηναϊκό. Η προοπτική της Τραμπζονσπόρ δε δείχνει να τον απασχολεί και η παρουσία του Τσάβι Ρόκα στους πράσινους είναι για εκείνον ένα στοιχείο που ίσως παίξει ρόλο στην τελική του επιλογή.

Ωστόσο είναι μια υπόθεση που θα χρειαστεί ακόμα χρόνο. Να ξεκαθαρίσει τι θα γίνει στην Ισπανία με τα πρωταθλήματα, πότε και αν θα επιστρέψουν, τι θα γίνει με την Ντεπορτίβο και τους στόχους της. Το κυριότερο; Ο χρόνος θα δείξει αν θα βρεθεί κάποια ομάδα που θα του προτείνει ένα συμβόλαιο που δύσκολα θα αρνηθεί. Ο Βάγε είναι σε καλή ηλικία, ο ατζέντης του τον προτείνει σε αρκετούς συλλόγους και σίγουρα θα υπάρξει ανταγωνισμός. Γι’ αυτό ο Ρόκα θα ήθελε να κλείσει όσο το δυνατόν συντομότερα την υπόθεση. Αλλά αυτό είναι κάτι που κρίνεται από το μπάτζετ. Άρα και από τη συνάντηση Αλαφούζου – Ρόκα που θα γίνει με την επιστροφή του Ισπανού στην Ελλάδα.

Keywords
Τυχαία Θέματα