ΠΑΟΚ: Με αυτούς ατζέντηδες συνεργάστηκε στις μεταγραφές

Μεταγραφές, μία αγαπημένη συζήτηση των οπαδών και μία απαραίτητη προϋπόθεση ώστε να ενισχύονται οι ομάδες. Ο ΠΑΟΚ δεν πήγε σε πολλές προσθήκες το καλοκαίρι.

Η περσινή χρονιά δεν κύλησε όπως θα ήθελε. Έγιναν σημαντικές αποχωρήσεις, αλλά Ραζβάν Λουτσέσκου και διοίκηση αποφάσισαν να πάνε σε στοχευμένες μεταγραφές.

Συνολικά επτά ήταν τα νέα πρόσωπα που πήγαν στην Τούμπα. Μοναδική ομάδα της Stoiximan Super League που ολοκλήρωσε λιγότερα

deals ήταν η ΑΕΚ. Το Sportime.gr  ένα μεγάλο αφιέρωμα για τους μάνατζερ που πρωταγωνίστησαν σε κάθε ομάδα της κατηγορίας ώστε να υλοποιηθούν τα deals της προηγούμενης μεταγραφικής περιόδου. Ωστόσο, θα γίνει και μία ξεχωριστή αναφορά στο Big 5. ΑΕΚ, Άρης, Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ θα έχουν ένα ξεχωριστό κείμενο χωρίς ιδιαίτερες παραλλαγές από το αρχικό αφιέρωμα.

ΠΑΟΚ – Τα deals που έγιναν

Όσο λιγότερες είναι οι μεταγραφές, τόσο πιο δύσκολο να συναντήσεις κοινά πρόσωπα σε επίπεδο εκπροσώπησης. Η SPOCS Global Sports, πάντως, είδε δύο πελάτες της τελικά να ντύνονται στα «ασπρόμαυρα». Μεσολάβησε για να γυρίσει ο Αμπντούλ Ραχμάν Μπάμπα και να πάει ο Άλι Σαμάτα. Στο πελατολόγιό της μεταξύ άλλων βλέπει κανείς τον Σάσα Κάλαϊτζιτς της Γουλβς, αλλά και τον Αντριάν Χόβαν του Πανσερραϊκού.

Ο Σουαλίχο Μεϊτέ είναι παίκτης της VV Consulting με παίκτες όπως ο Τζόρνταν Βερετού (Μαρσέιγ) και ο Μάρκος Αντόνιο της TFM Agency. Πολύ γνωστή η τελευταία, αφού έχει τους Βινίσιους (Ρεάλ Μαδρίτης), Γκαμπριέλ Μαρτινέλι (Άρσεναλ) Λούκας Πακετά (Γουέστ Χαμ) και τον πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού Λούκας Εβανγκελίστα. Η FA Sport, που έχει μεταξύ άλλων και τον Κώστα Πηλέα του Πανσερραϊκού, πιστώνεται τη μεταγραφή του Γουίλιαμ Τρόοστ-Εκόνγκ και η Fabryka Futbolu την παραμονή του Τόμας Κεντζιόρα. Η ίδια τον Γενάρη είχε μεσολαβήσει για τον δανεισμό του Τιμοτέους Πούχατς στον Παναθηναϊκό.

Τέλος, ο Κίριλ Ντεσπόντοφ συνεργάζεται με την Universal Twenty Two των αδερφών Λέμιτς. Πελάτες τους είναι οι Αλεξάντερ Ίσακ (Νιούκαστλ), Λούκα Μόντριτς (Ρεάλ Μαδρίτης), Εμιλιάνο Μαρτίνες (Άστον Βίλα) και ο γνωστός μας Λούκας Μπογέ (Γρανάδα). Άξιο αναφοράς ότι έβαλε το λιθαράκι του ο Ραντοστίν Βασίλιεφ. Πρόκειται για Βούλγαρο δικηγόρο, πρώην ατζέντη του Ντεσπόντοφ και μετέπειτα πολιτικό.

Αντώνης Τσιράκης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα