Πανσερραϊκός – ΟΦΗ 2-1: Τον έφαγαν τα «λιοντάρια»

Στο γήπεδό του δεν περνάει κανένας! Πανσερραϊκός – ΟΦΗ 2-1 και τρίτο διαδοχικό τρίποντο για τους Σερραίους στη φυσική τους έδρα.

Μετά τη Λαμία και τον ΠΑΣ Γιάννινα λύγισαν και τους Κρητικούς εκεί. Μπορεί για λίγο να έκλεισε ο «λάκκος των λεόντων», μπορεί τώρα που άνοιξε να μην είναι προς διάθεση όλες οι εξέδρες του, αλλά ακόμη και έτσι τα τρίποντα έρχονται.

Ο Πανσερραϊκός επέστρεψε στη Stoiximan Super League

για να παραμείνει και το επιβεβαιώνει. Βρέθηκε πίσω στο σκορ αυτή τη φορά, αλλά δεν είχε κανένα πρόβλημα. Το γύρισε, πήγε στο -2 από τον ΟΦΗ και έτσι παιχνίδι λιγότερο.

Μία ακόμη εκτός έδρας αποτυχία για τους «ασπρόμαυρους». Είναι εμφανές πως κάτι δεν πάει καλά. Το αμυντικό πρόβλημα είναι δεδομένο, αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Τρεις αγώνες χωρίς νίκη, κακή εικόνα και όλα αυτά ενώ αυτό το ρόστερ μπορεί πολλά παραπάνω. Μοιραίος ο Καρώ με το πέναλτι που έκανε, χάθηκαν ξανά σημαντικές ευκαιρίες.

Από την άλλη, έχουν ψυχή οι παίκτες του Πάμπλο Γκαρσία. Τους βγάζεις το καπέλο γιατί δίνουν πάντα το 100%. Μετά το 5-0 με τον Παναθηναϊκό δεν ήταν εύκολο να αντιδράσουν, αλλά το έκαναν υποδειγματικά. Ξανά μέσα στις φάσεις ο Άλεξιτς, γκολάρα έβαλε ο Χατζηστραβός.

Το ματς

Δυνατά μπήκε στο παιχνίδι ο ΟΦΗ. Έψαξε το γρήγορο γκολ και το βρήκε. Πρώτα προειδοποίησε με τον Τοράλ στο 7′ και στο 16′ έκανε το 0-1. Σκόρερ ένας άλλος Ισπανός, ο Ριέρα, αλλά από εξαιρετική πάσα του Τοράλ.

Στο 20λεπτο οι Κρητικοί είχαν φτάσει τις έξι τελικές κυριαρχώντας στο γήπεδο. Κάπου εκεί έκανε εσωτερικές αλλαγές ο Πάμπλο Γκαρσία. Ίσως βοήθησαν και αυτές, αλλά εκείνο που σίγουρα έβαλε νέα δεδομένα στο παιχνίδι ήταν η γκολάρα του Χατζηστραβού. Με τους Σερραίους να μην είναι καλά έως εκείνη τη στιγμή, ο 23χρονος έπιασε ένα φαλτσαριστό σουτ αφήνοντας άγαλμα τον Μπάουμαν.

Ο Πανσερραϊκός πήρε ψυχολογία, ανέβασε στροφές και απείλησε στα επόμενα λεπτά. Είχε ένα σουτ του Άλεξιτς στο 34′ και μία μεγάλη φάση με τον Στάικο ακριβώς μετά απέναντι σε έναν αντίπαλο που δεν έβγαζε αντίδραση.

Μετά την ανάπαυλα συνήλθαν οι Κρητικοί. Πλήγμα ο τραυματισμός του Τοράλ. Παρόλα αυτά ευκαιρίες έβγαλαν και χωρίς εκείνον. Άγγιξαν στο 55′ με τον Ντίκο και στο 57′ με τον Γκαγιέγος το 1-2, ενώ η τρίτη καλή στιγμή ήταν η κεφαλιά του Λουίζ Φελίπε.

Έβγαζε προβλήματα σε εκείνο το χρονικό διάστημα ο Πανσερραϊκός, ο οποίος απείλησε στο 64′ με τον Τομάς. Ο αγώνας είχε ανοίξει, είχε πάρει ρυθμό και οι δύο ομάδες έδειχναν πως κυνηγούν το τρίποντο. Παράλληλα, ήταν εμφανή και τα αμυντικά κενά τους.

Τελικά μία απερισκεψία ήταν αρκετή για να γίνει το 2-1. Ο Καρώ γκρέμισε τον Άλεξιτς, ο Παπαπέτρου έδωσε μέσω VAR το πέναλτι και ο Μούργος εκτελώντας το σφράγισε την ανατροπή.

Πανσερραϊκός – ΟΦΗ 2-1

Σκόρερ: 24′ Χατζηστραβός, 88′ πέν. Μούργος – 16′ Ριέρα

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Γκαρσία): Χοβάν, Ντανκερλούι (Δεληγιαννίδης 90′), Αυλωνίτης, Μπέργκστρεμ, Πηλέας (Πεταυράκης 76′), Μορέιρα, Στάικος, Μασαρίποφ (Γούλερι 76′), Χατζηστραβός, Τομάς (Μούργος 70′), Άλεξιτς (Κολομπίνο 89′).

ΟΦΗ (Νταμπράουσκας): Μπάουμαν, Βούρος, Πασαλίδης, Καρώ (Μοσκέρα 90+1′), Μαρινάκης, Μεγιάδο (Γκλάζερ 88′), Γκαγέγος, Ριέρα (Νέιρα 90+1′), Τοράρισον, Τοράλ (Λουίς Φελίπε 48′), Ντίκο.

Αντώνης Τσιράκης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα