Πρώτες λεπτομέρειες για το ερχόμενο Arroverse crossover

Χαμός θα γίνει!

Την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν αναμένουμε το νέο Arrowverse crossover, το οποίο θα εμπνέεται από την ιστορία, "Crisis on Infinite Earths".

Νέες πληροφορίες θέλουν το νέο crossover να είναι το μεγαλύτερο σε διάρκεια. Μάλιστα, η ιστορία θα εξελιχθεί σε πέντε επεισόδια και θα παρουσιαστεί στις εξής σειρές: "Arrow", "The Flash", "Supergirl", "Legends of Tomorrow" και "Batwoman".

Η πλοκή δεν έχει αποκαλυφθεί, αλλά η ιστορία πρωτοπαρουσιάστηκε μέσω των DC Comics

από τον συγγραφέα Marv Wolfman και τον σχεδιαστή George Pérez. Έτρεξε για 12 τεύχη, από τον Μάρτιο του 1985 έως τον Απρίλιο του 1986. Κατά τη διάρκεια του Crisis, "ο Monitor επιστρατεύει 15 ήρωες από διάφορους κόσμους για να πολεμήσουν ενάντια στον Anti-Monitor. Στόχος του είναι η συμπίεση των πολλών συμπάντων σε ένα και η συγκέντρωση αρκετά μεγάλης δύναμης για την κατάρριψη του Anti-Monitor. Αν και ο Monitor πεθαίνει, το σχέδιό του εν τέλη πετυχαίνει. Οι διάφοροι κόσμοι της DC είναι πλέον ένας και οι ήρωες των Earth-1, Earth-2, Earth-4, Earth-S και Earth-X πλέον συνυπάρχουν".

Το φετινό crossover με τον τίτλο "Elseworlds", έφερε ιστορίες που έχουν ξαναειπωθεί σε κόμικ με έναν ασυνεχή τρόπο. Με τον ίδιο τίτλο είχαν συστηθεί και αυτόνομες ιστορίες σε κόμικς της DC, όπου γνωστοί χαρακτήρες βρίσκονταν σε παρόμοιες άβολες καταστάσεις. Οι τρεις πρωταγωνιστές, Flash, Green Arrow και Supergirl, βρέθηκαν στην Gotham, όπου βρέθηκαν ανάμεσα στους Superman και Lois Lane και τη Batwoman.

Το "Batwoman" αποκάλυψε πολλές νέες λεπτομέρειες, μεταξύ άλλων, το trailer, τη σύνοψη, αλλά και τη χρονική τοποθέτησή της.

Το νέο Arrowverse crossover θα κάνει την εμφάνισή του το Φθινόπωρο του 2019 και δεν θα φέρει, λογικά, την Felicity, μιας και η ηθοποιός θα αποχωρήσει από το σύμπαν με το τέλος της σεζόν. Tο "Arrow" θα επιστρέψει για μια μικρότερη, τελευταία 8η σεζόν, η οποία θα αποτελείται από 10 επεισόδια. Μέχρι τότε, μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece και μην ξεχάσετε να μας πείτε τη γνώμη σας.

IGN Greece Αποχωρεί η Felicity λίγο πριν το τέλος της σειράς "Arrow"
Keywords
Τυχαία Θέματα