ΠΑΟΚ: Φοβερό! Ο Λουτσέσκου τον κάνει παικταρά!

Αυτό που συμβαίνει με τον ΠΑΟΚ του Λουτσέσκου το τελευταίο χρονικό διάστημα είναι εντυπωσιακό. Βέβαια, είναι και ένα παράδειγμα ποδοσφαιρικής διαδικασίας. Ο Ρουμάνος πολλά πράγματα δεν τα κάνει τυχαία. Κάποια του βγαίνουν, κάποια όχι αλλά όλα τα βάζει κάτω και το προσπαθεί.

Πλέον είναι φανερό και μετά την 11άδα που κατέβασε με τη Λαμία, πως εντάσσει για τα καλά στην ομάδα τον Γιάννη Μιχαηλίδη. Οι σχέση τους έχει περάσει από πολλά

κύματα. Όχι από τους παίκτες που φαίνονταν να είναι στην πρώτη γραμμή αυτών που κάλυπταν τα θέλω του Λουτσέσκου.

Πολλές και οι σκέψεις για δανεισμό. Κάτι όμως η αποχώρηση του Ίνγκασον, η μη άμεση προσαρμογή του Εκόνγκ και ο προπονητής του ΠΑΟΚ πέρασε στα plans b.

Δηλαδή στην παρουσία του Κεντζιόρα στο κέντρο της άμυνας και στην ενεργοποίηση του Μιχαηλίδη.

Ο 23χρονος στόπερ, που είναι και αριστεροπόδαρος και αυτό δεν περνά έτσι, έχει γράψει πλέον τρίτη σερί συμμετοχή. Με νίκες 2-1 τον Παναιτωλικό, 5-0 τον Πανσερραϊκό και 3-0 τη Λαμία. Μόλις ένα γκολ παθητικό η άμυνα σε αυτήν την τριάδα αγώνων.

Ο Μιχαηλίδης έχει παίξει φέτος 8 παιχνίδια, τα 6 στην Ελλάδα και τα πρώτα δύο για τα προκριματικά του Europa Conference League.

Όπως και να έχει, πρόβλημα ιδιαίτερο δεν αντιμετώπισε η αμυντική γραμμή και ο Λουτσέσκου ότι αγγίζει γίνεται χρυσάφι φέτος κι όλα βαίνουν καλώς.

Η ΕΥΡΩΠΗ ΠΑΙΖΕΙ ΜΠΑΛΑ ΣΤΗΝ INTERWETTEN! 21+

Διαβάστε τη στήλη Agent Greek στο e-Sportime εντελώς ΔΩΡΕΑΝ ΕΔΩ!

Κάντε εγγραφή και διαβάστε καθημερινά δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση της Sportime e-εφημερίδα ΕΔΩ

Agent Greek για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα