Διαιτησία: Μόνο για να πάρουν φόρα! Δεν κάνουν πίσω οι διαιτητές. Το κώλυμα είναι επ’ αόριστον!

Διαιτησία: 27 στους 27 αποφάσισαν οτι δεν πάει άλλο! Και άργησαν! Στέλνουν επιστολή στην ΚΕΔ η οποία με τη σειρά της θα την κοινοποιήσει στην ΕΠΟ και στην Πολιτεία, οτι βάζουν ομαδικό κώλυμα επ’ αόριστον!

Διαιτησία: Οι διαιτητές μετά την επίθεση που δέχθηκε ο Γκάμαρης και τις απειλές στον Παπαπέτρου, δείχνουν αποφασισμένοι και δεν κάνουν πίσω. Ούτε για να πάρουν… φόρα! Δεν περιμένουν κανέναν Μπαλτάκο και καμία Κυβέρνηση! Με σύμμαχο την ΚΕΔ,

στέλνουν εντός της ημέρας επιστολή με την οποία ενημερώνουν οτι λόγω της κατάστασης, των ψυχολογικών και όχι μόνο πιέσεων, των απειλών και τον φόβο με τον οποιο ζουν, πριν κατά τη διάρκεια και μετά τα παιχνίδια τους, δεν είναι διαθέσιμοι.

Δεν πρόκειται για αποχή ή απεργία, αλλά ουσιαστικά για ένα ομαδικό κώλυμα λόγω του τοξικού κλίματος που επικρατεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο και θέτει σε κίνδυνο τόσο τους ίδιους, όσο και τις οικογένειες τους.

Από την πλευρά της η ΚΕΔ θα το κοινοποιήσει σε ΕΠΟ και Πολιτεία. Όπως προαναφέραμε, οι διαιτητές δεν περιμένουν από κανέναν Μπαλτάκο να δώσει λύσεις, θα το είχε κάνει άλλωστε, και αποφάσισαν όλοι μαζί, να αντιδράσουν.

Άπαντες συμφώνησαν οτι αυτό δεν μπορεί να συνεχιστεί.

Αυτό που τονίστηκε και δείχνει την αποφασιστικότητα τους, είναι οτι το ομαδικό κώλυμα δεν αφορά μόνο στην 14η αγωνιστική, αλλά επ’ αόριστον μέχρι να βρεθούν και να δοθούν λύσεις.

Νίκος Μαρκάτος για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Διαιτησία, Μόνο,diaitisia, mono