Ντιέγκο Μαρτίνεθ: Τι έγινε μετά το σοκ της αποχώρησης από τον Ολυμπιακό – Ο ρόλος Κορδόν

Ντιέγκο Μαρτίνεθ: Τι έγινε μετά το σοκ της αποχώρησης από τον Ολυμπιακό και ο ρόλος του Αντόνιο Κορδόν στην επόμενη μέρα.

Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ είναι και επίσημα παρελθόν από τους ερυθρόλευκους. Ο κόσμος το χε… τούμπανο και αυτός… κρυφό καμάρι, όπως λέει και ο λαός.

Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ δεν το περίμενε μετά το 5-0 από

τη Φράιμπουργκ που θα απομακρυνθεί από τον πάγκο των ερυθρόλευκων.

Μάλιστα, το έμαθε από στενό συνεργάτη του ο οποίο τον πληροφόρησε για τα ρεπορτάζ και… έπεσε από τα σύννεφα.

Ντιέγκο Μαρτίνεθ: Τι έγινε μετά το σοκ της αποχώρησης από τον Ολυμπιακό – Ο ρόλος Κορδόν

ΣΟΚ, ήταν η αρχική αντίδραση του Ντιέγκο Μαρτίνεθ.

Όμως στην πορεία, η παραμονή του Αντόνιο Κορδόν στους ερυθρόλευκους αλλά και η συζήτηση του είχαν οι δύο Ισπανοί, οδήγησαν σε… αποκλιμάκωση των συναισθημάτων.

«Συμβαίνουν αυτά», ήταν το νόημα της συζήτησης των δύο ανδρών. Η παραμονή του Κορδόν ήταν καταλυτικής σημασίας για την εξέλιξη της απομάκρυνσης του Ντιέγκο Μαρτίνεθ, με τον Ισπανό να αντιλαμβάνεται πως ούτε η πρώτη αλλά ούτε η τελευταία φορά θα είναι που του συμβαίνει αυτό.

Σε κάθε περίπτωση το μέγεθος του Αντόνιο Κορδόν είναι τέτοιο, ειδικά στην Ισπανία, που ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ δεν μπορούσε να κάνει και αλλιώς από το να δεχτεί την απόφαση της διοίκησης του Ολυμπιακού χωρίς… πολλά πολλά.

Διαβάστε επίσης:

Πέδρο Άλβες: Τρέλα Άλβες με τον Ολυμπιακό – Τι είπε μόλις έμαθε πως τον θέλουν – Τι του είπαν οι Πορτογάλοι που πέρασαν από τον Ολυμπιακό

Ολυμπιακός: Ανακοίνωσε τον Πέδρο Άλβες – Ποιος ο ρόλος του – Δείτε live

Διονύσης Αντωνέλλος για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα