ΠΑΟΚ: Επτά «χαρτιά» ο… λογαριασμός για Παλίνια

Πολύ έντονα για τον Παλίνια κινήθηκε ο ΠΑΟΚ, με τον παίκτη να αποτελεί ξεκάθαρη επιλογή του Αμπέλ Φερέιρα στην ομάδα, αφού θεωρείται το πουλέν του.

Ουσιαστικά πρόκειται για παίκτη που γνωρίζει πολύ καλά ο Φερέιρα και αυτός που ζήτησε από τους ιθύνοντες των νταμπλούχων,

να προσπαθήσουν να τον κάνουν δικό τους.

Ο Μάριο Μπράνκο λοιπόν, είχε συνάντηση με τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας, προκειμένου να συζητήσει για την απόκτηση του παίκτη, ενώ μάλιστα κατάφερε να συμφωνήσει μαζί της.

Ωστόσο η όλη υπόθεση ναυάγησε, αφού δεν κατάφερε να βρει τη «χρυσή τομή», με την Μπράγκα να είναι αυτή που χάλασε τη μεταγραφή.

Συγκεκριμένα όπως αναφέρει το Sportime της Παρασκευής και η στήλη «Agent Greek», ο Σαλβαδόρ, πρόεδρος της ομάδας της Πορτογαλίας, ήταν αυτός που χάλασε μία σπουδαία κίνηση του Παλίνια,πριν από δέκα μέρες, πιθανότατα στη Γαλλία.

Ο ίδιος ο παίκτης, επιθυμεί σίγουρα να αποχωρίσει από την πατρίδα του, ωστόσο σε καμία περίπτωση η Ελλάδα δεν αποτελεί για τον ίδιο προτεραιότητα.

Πάντως ένα από τα μεγαλύτερα «αγκάθια» όπως ήταν λογικό για τον ΠΑΟΚ, ήταν το οικονομικό, αφού το όλο ποσό που απαιτείται για να ξεπεραστούν όλα τα εμπόδια είναι 7 εκατ. ευρώ.

Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε είχε 32 συμμετοχές με 2 γκολ και 2 ασίστ με τη φανέλα της Μπράγκα που είχε για προπονητή τον νυν τεχνικό του ΠΑΟΚ.

The post ΠΑΟΚ: Επτά «χαρτιά» ο… λογαριασμός για Παλίνια appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα