Κυριάκο Μητσοτάκη δεν είναι όλες Σία Κοσιώνη

Κυριάκο Μητσοτάκη, με πάσα συμπάθεια στην Σία Κοσιώνη, την οποία δεν έχω δει δια ζώσης ούτε μία φορά, αλλά ακούω και διαβάζω τα καλύτερα απ’ όλους, δεν είναι όλοι οι δημοσιογράφοι… Σία Κοσιώνη.

Δηλαδή συμπαθούντες τον πρωθυπουργό. Αυτό εννοώ. Ή τέλος πάντως, συμπαθούντες τον χώρο από τον οποίο προέρχεται ο πρωθυπουργός.

Η Zeinab

Badawi σίγουρα δεν ανήκει σε αυτή την κατηγορία. Των συμπαθούντων. Δεν είναι μία από τις δημοσιογράφους «νενέκους» είτε κοιτάν προς τα δεξιά είτε προς τα αριστερά.

Η Badawi απόρησε τόσο με το γεγονός ότι υπάρχουν μόλις 5 γυναίκες στη νέα ελληνική  κυβέρνηση που μεταξύ άλλων ρώτησε τον Κυριάκο Μητσοτάκη το γιατί. Η απάντηση του Έλληνα πρωθυπουργού συγκεκριμένη. Και σίγουρη. Ίσως και τεχνοκρατική, αποτέλεσμα ανάλυσης των στοιχείων. «Δυστυχώς δεν είχαμε γυναίκες που να ενδιαφέρονται για να ασχοληθούν με την πολιτική».

Η αντίδραση της Badawi μάλλον αναμενόμενη για τους έξω. «Είστε σοβαρός. Σε όλη αυτή την χώρα με τις υπέροχες γυναίκες…», είπε η δημοσιογράφος του BBC στον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Και συνέχισε το… πρες στον Έλληνα πρωθυπουργό η Badawi. Όπως του είπε, με τον τρόπο που επέλεξε τόσους τεχνοκράτες έτσι και να βρει 21 γυναίκες που να κάνουν για τις θέσεις αυτές. «Είμαι σίγουρη πως μπορώ να βρω για εσάς 21 γυναίκες», σημείωσε ο δημοσιογράφος.

Greece’s new Prime Minister @kmitsotakis says the reason for the shortage of women in his government is that “they were much more hesitant than men" to join the cabinet pic.twitter.com/7zl4hvXefG

BBC HARDtalk (@BBCHARDtalk) July 10, 2019

Κυριάκο Μητσοτάκη, μου θυμίζει το ελληνικό πρωτάθλημα η όλη ιστορία με την δημοσιογράφο του BBC . Μάλλον τον Ολυμπιακό. Που έπαιρνε εύκολα το ένα μετά το άλλο πρωτάθλημα στην Ελλάδα, επειδή οι αντίπαλοι ήταν ανύπαρκτοι και στο εξωτερικό είχε κάνει γνωστό το κάθε χωριό της Ευρώπης.

Για το θέμα του σεβασμού των θεσμών, του Έλληνα πρωθυπουργού κ.ο.κ. θα έλεγα ότι τον σεβασμό δεν τον απαιτείς αλλά τον κερδίζεις. Τον κερδίζεις με τις επιλογές σου. Με τις απαντήσεις σου.

The post Κυριάκο Μητσοτάκη δεν είναι όλες Σία Κοσιώνη appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα