ΠΑΟΚ: Από το PAOK TV το φιλικό του Δικεφάλου

Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει απόψε την Κλουζ Ουνιβερσιτάτεα σε φιλική αναμέτρηση σήμερα (21:00), η οποία θα μεταδοθεί από το PAOK TV.

Το συγκεκριμένο ματς θα είναι ιδιαίτερο παιχνίδι, με τους Ρουμάνους να γιορτάζουν τα 100 χρόνια από την ίδρυσή τους ενώ θα αποτελέσει και το πρώτο φιλικό του Δικεφάλου υπό πραγματικές συνθήκες αγώνα σε ένα γήπεδο με χιλιάδες θεατές στις εξέδρες.

Όπως

έγινε και στις προηγούμενες φιλικές αναμετρήσεις των «ασπρόμαυρων» έτσι και τώρα το επίσημο κανάλι του ΠΑΟΚ θα αναλάβει τη μετάδοση του αγώνα, με τους φίλους των πρωταθλητών να έχουν την ευκαιρία να δουν μέσω διαδικτύου τον αγώνα.

Στη διάθεση του Αμπέλ Φερέιρα τίθεται ο Ομάρ Ελ Καντουρί, με τον Πορτογάλο τεχνικό να έχει μία καλή ευκαιρία να δοκιμάσει πρόσωπα και πράγματα εντός του αγωνιστικού χώρου, τη στιγμή, που η ομάδα θα μπει στην τελική ευθεία πριν τα προκριματικά του Champions League.

Ταυτόχρονα, οι πρωταθλητές «τρέχουν» για τη μεταγραφική τους ενίσχυση όμως ο Φερέιρα θέλει να είναι σε κάθε περίπτωση έτοιμος για τις επίσημες αναμετρήσεις της ομάδας του.

Δεδομένου πως ο ΠΑΟΚ έχει προχωρήσει αρκετά στην προετοιμασία του το πιο πιθανό είναι σήμερα ο Πορτογάλος προπονητής να φανερώσει τα πρώτα δείγματα των σκέψεών του, τοποθετώντας στο γήπεδο μία ενδεκάδα κοντινή σε αυτή, που θα παλέψει για την είσοδο στους ομίλους του Champions League. Μάλιστα, στην προπόνηση δοκίμασε σχήμα βασικών και κάτι τέτοιο αναμένεται να κάνει και το βράδυ…

Από το αποψινό φιλικό είναι πιθανό να απουσιάσει ο Λέο Ζαμπά, που αποχώρησε από την πρωινή προπόνηση.

Κάντε Follow το Sportime στο Instagram και Like στη σελίδα του Sportime στο Facebook.

The post ΠΑΟΚ: Από το PAOK TV το φιλικό του Δικεφάλου appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα