ΠΑΟΚ: Διακοσμητικός θα είναι ο Τόμας Τσορν

Ο ΠΑΟΚ είναι σε τρομερό φεγγάρι. Από νίκη σε νίκη πάει, όντας πρώτος στη βαθμολογία της Stoiximan Super League. Ο Τόμας Τσορν θα είναι ο επόμενος τεχνικός διευθυντής. Αλλά πρακτικά θα είναι ένα διακοσμητικό στοιχείο. Δεν θα αλλάξει κάτι στη λειτουργία.

Η θέση είχε μείνει επί της ουσίας «ορφανή» από τον περασμένο Μάιο! Εξάλλου, ο Ζοζέ Μπότο ουδεμία σχέση είχε με τις θερινές μεταγραφικές κινήσεις του ΠΑΟΚ.

Εκτός παιχνιδιού βρισκόταν ανεξάρτητα με το πότε ανακοινώθηκε το διαζύγιο των δύο πλευρών. Τόμας Tσορν, λοιπόν. Ο κύριος που ΄ναι 37 ετών, γνωρίζει άπταιστα ρώσικα και αποτελεί 101% επιλογή του Ιβάν Σαββίδη και ουχί του junior.

Πέρασε από τη Σπαρτάκ Μόσχας, πήγε στη συνέχεια στη Λοκομοτίβ Μόσχας και να που θα τον μάθουμε και στην Ελλάδα. Το τι ακριβώς θα κάνει, ας περιμένουμε να το δούμε. Εμφανίζεται με την ταυτότητα του CEO στο ποδοσφαιρικό οργανόγραμμα του «Δικεφάλου». Αλήθεια ή μύθος;

Με την λογική πως τον τελευταίο λόγο για τις μεταγραφές θα ΄χει ο Γιώργος Σαββίδης και το κουμάντο στα οικονομικά θα συνεχίσει να επιμελείται η Μαρία Γκοντσάρεβα. Κοινώς, σαν να μην άλλαξε μία ημέρα στον ΠΑΟΚ. Απλώς, προστέθηκε ένα πρόσωπο για επικοινωνιακούς (πάνω απ’ όλα) λόγους. Θυμηθείτε το! Τα λέμε επ’ αυτού το επόμενο καλοκαίρι…

Γεράσιμος Μανωλίδης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα