ΠΑΟΚ: Χωρίς Ροντρίγκο στη πρεμιέρα κόντρα στον ΠΑΣ – Στη Σερβία ο Ζίβκοβιτς

ΠΑΟΚ: Στη τελική ευθεία για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Super League 1 μπαίνει ο Δικέφαλος του Βορρά, με τον προπονητή της ομάδας Ραζβάν Λουτσέσκου να ανακοινώνει την αποστολή του αυριανού αγώνα κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα (20:30).

O Ρουμάνος τεχνικός πήρε μαζί του για τον αγώνα της Τούμπας, 22  ποδοσφαιριστές εκ των οποίων δύο θα κοπούν για να προκύψει η τελική 20αδα, με τον έναν εξ αυτών να είναι σίγουρα μη κοινοτικός, λόγω των κανονισμών (όλες οι ομάδες μπορούν να έχουν μέχρι πέντε μη κοινοτικούς

στην αποστολή ή τον αγωνιστικό χώρο).

Από αυτούς απουσιάζουν τα ονόματα του ανέτοιμου Ροντρίγκο Σοάρες και του Αντρίγια Ζίβκοβιτς που βρίσκεται στη Σερβία και αναρρώνει από τον κορονοϊό.

Aναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

Και τώρα ώρα για δράση. Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις αρχίζουν ξανά για τον ΠΑΟΚ με την πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Super League Interwetten 2021-22 κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα στο γήπεδο της Τούμπας (Κυριακή 12.09, 19:00). Το αγωνιστικό τμήμα ολοκλήρωσε την προετοιμασία του και είναι έτοιμο για την πρώτη αναμέτρηση του πρωταθλήματος.

Η τελευταία προπόνηση της ομάδας διεξήχθη το πρωί του Σαββάτου (11.09) στο γήπεδο της Τούμπας. Οι παίκτες δούλεψαν με το τεχνικό επιτελείο πάνω στην τακτική προσέγγιση της επικείμενης αναμέτρησης, έδωσαν έμφαση στις στατικές φάσεις, ενώ στο φινάλε πραγματοποιήθηκε ελεύθερο δίτερμα.

Ο Ομάρ Ελ Καντουρί συνέχισε τις θεραπείες που ακολουθεί, ενώ ο Ίνγκι Ίνγκασον δούλεψε ατομικά στο γήπεδο και το γυμναστήριο. Ο Ράζβαν Λουτσέσκου δεν μπορεί να υπολογίζει και στον τραυματία Νέλσον Ολιβέιρα , αλλά και στον Αντρίγια Ζίβκοβιτς που βρίσκεται σε καραντίνα στη Σερβία βάσει υγειονομικού πρωτοκόλλου.

Αναλυτικά οι 22 παίκτες που προεπέλεξε ο Ρουμάνος τεχνικός κι από τους οποίους θα καταρτιστεί η τελική 20άδα είναι οι εξής:

Ζίβκοβιτς , Πασχαλάκης , Τέιλορ , Λύρατζης , Βαρέλα , Κρέσπο , Μιχάι , Μιχαηλίδης , Βιεϊρίνια , Σίντκλεϊ , Τσιγγάρας , Εσίτι , Ντούγκλας , Κούρτιτς , Σβαμπ , Καγκάβα , Μπίσεσβαρ , Κωνσταντέλιας , Μιτρίτσα , Μουργκ , Σφιντέρσκι , Άκπομ .

Διαβάστε επίσης:

Σμόλτσιτς: «Ο ΠΑΟΚ ήταν ο χειρότερος αντίπαλος για την Ριέκα, άξιζε την πρόκριση»

ΠΑΟΚ: Ο Λουτσέσκου απάντησε στις ερωτήσεις των οπαδών – «Τώρα είμαι πιο ενθουσιασμένος, θέλω το νταμπλ» (vids)

Σύλληψη μοντέλου για ναρκωτικά: «Η αστυνομία αφού παρακολουθούσε…δεν είδε από που τα πήρε»

Χρήστος Μαγγίνας για το sportime.gr. - sportime.gr - Αθλητικό portal με όλα τα τελευταία αθλητικά νέα, ειδήσεις για όλα τα σπορ από την Ελλάδα και τον κόσμο

Keywords
Τυχαία Θέματα