ΠΑΟΚ: Αυτός ο μέσος πρέπει να ψάξει ομάδα!

Στην τελική ευθεία για το πρωτάθλημα της Super League 1 βρίσκεται ο ΠΑΟΚ και ο Ραζβάν Λουτσέσκου γνωρίζει καλά τι πρέπει να κάνει για να το κατακτήσει.

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» έχει περάσει μία πολύ απαιτητική χρονιά, που τον πήγε αρκετά μακριά τόσο στην Ευρώπη, δηλαδή στο Conference League αλλά και στο Κύπελλο Ελλάδας.

Έτσι

είναι λογικό το ρόστερ που είχε να διαχειριστεί ο Ρουμάνος τεχνικός, που δεν ήταν και από τα πιο… πλούσια στο πρωτάθλημα να είναι αρκετά κουρασμένο.

Ειδικά σε κάποιες θέσεις η κατάσταση είναι αρκετά δύσκολη και μιλάμε για το κέντρο εκεί που τα χαφ δείχνουν ότι έχουν… σκάσει, αν και υπάρχουν επιλογές.

ΠΑΟΚ: Δεν τον βλέπει ο Λουτσέσκου!

Μία από τις επιλογές αυτές ήταν ο Χάρης Τσιγγάρας που άρχισε ιδανικά τη χρονιά, με φοβερά παιχνίδια στα προκριματικά του Conference League, ενώ φόρεσε και το περιβραχιόνιο του αρχηγού.

Ωστόσο μετά από 5 ματς βασικός σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις, όντας παρτενέρ του Σβαμπ, ο Ραζβάν Λουτσέσκου τον… ξέχασε.

Ο Έλληνας χαφ… μπούκωσε (και ενδεχομένως να αδικήθηκε) στον ανταγωνισμό του άξονα με Μεϊτέ, Οζντόεφ σε σημείο πλέον να μην είναι αποστολή.

Στα 25 του, ο Τσιγγάρας, ένα χρόνο πριν το φινάλε του συμβολαίου του αναζητά αγωνιστική ζωή/πλατφόρμα και όχι άδικα, αφού θέλει να βρίσκεται κάπου όπου θα αγωνίζεται και θα είναι σημαντικός.

Γεράσιμος Μανωλίδης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
ΠΑΟΚ, Αυτός,paok, aftos