Τι παίζει με Λιβάι Γκαρσία, Τζολάκη και τους εξτρέμ του Παναθηναϊκού

Ο Λιβάι Γκαρσία, ο Κωνσταντίνος Τζολάκης και ο Παναθηναϊκός, μπαίνουν στο… μικροσκόπιο των Παρασκηνίων του Sportime.

Πάμε αρχικά στην ΑΕΚ και τον Λιβάι Γκαρσία, με τον 26χρονο επιθετικό να είναι από τους βασικούς λόγους που κατακτήθηκε η Super League 1 και το Κύπελλο Ελλάδας.

Δεν

ήταν τυχαία άλλωστε και η τεράστια πρόταση που ήρθε από τη Λανς και η Ένωση την απέρριψε, αφού ο Δημήτρης Μελισσανίδης ήθελε να κρατήσει τον παίκτη στην Ελλάδα.

Ωστόσο η χρονιά που πέρασε φέτος δεν ήταν ιδανική, με τον Γκαρσία να έχει αρκετά θέματα τραυματισμού, να αγωνίζεται σε πολύ λιγότερα παιχνίδια έχοντας 25 ματς με 14 γκολ μέχρι σήμερα.

Παρόλα αυτά, ο Λιβάι… αρέσει αρκετά και σίγουρα έχει πολλά βλέμματα πάνω του, το θέμα είναι όμως η ΑΕΚ τι θέλει να κάνει πλέον και φυσικά ο Ματίας Αλμέιδα.

Ολυμπιακός: Τι θα γίνει με τον Τζολάκη;

Από κει και πέρα, ο Ολυμπιακός σε μία χρονιά που φαινόταν καταστροφή, έχει τεράστια κέρδη, όπως ο Κωνσταντίνος Τζολάκης, που είναι από τους βασικούς λόγους της πρόκρισης στον τελικό του Conference League και της βελτιωμένης πορείας στο πρωτάθλημα.

Από αναπληρωματικός, ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ ήρθε στην Ελλάδα και τον έκανε βασικό, πιστεύοντας πολύ στις δυνατότητες του και στα όσα μπορεί να προσφέρει και στο παιχνίδι με τα πόδια που διαθέτει.

Και μιλάμε για έναν παίκτη που σε λίγους μήνες λήγει το συμβόλαιο του και ο Ολυμπιακός πρέπει να κινηθεί άμεσα για την ανανέωσή του. Τι θα γίνει όμως με την περίπτωσή του;

Παναθηναϊκός: Πολλοί μαζεμένοι εξτρέμ!

Τέλος, ο Παναθηναϊκός σε μία δύσκολη χρονιά που πάλι κλείνει χωρίς πρωτάθλημα, έχει να αρχίσει το σχεδιασμό του και να δει την επόμενη μέρα.

Ένα από τα βασικά κομμάτια είναι οι wingers που διαθέτει το ρόστερ αυτή τη στιγμή, που εκτός από έναν, τον Μπερνάρ δηλαδή, κανείς δεν ξέρει το μέλλον των υπολοίπων.

Πολλά θα εξαρτηθούν από την απόφαση που παρθεί για τον Φατίχ Τερίμ από τον Γιάννη Αλαφούζο και το αν ο Τούρκος θα συνεχίσει στο «τριφύλλι».

Όπως και να ΄χει η εξίσωση είναι αρκετά δύσκολη και θα πρέπει να βρεθεί λύση και μάλιστα αρκετά γρήγορα. Για όλες τις αποκαλύψεις πρέπει να τσεκάρετε τα Παρασκήνια του Sportime.

Διαβάστε όλη τη στήλη «Παρασκήνια» στις σελίδες 2 και 3 του e-Sportime.

Κάντε εγγραφή  και διαβάστε καθημερινά δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση της Sportime e-εφημερίδα ΕΔΩ

Στέλιος Ανδρικάκης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα