Stoiximan Super League: Όλα τα βλέμματα στην Τούμπα

Οι δυο ομάδες θέλουν μόνο τη νίκη, στην προσπάθεια που κάνουν για την κατάκτηση του τίτλου. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στη δεύτερη θέση με 71 βαθμούς, ενώ οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται στην τέταρτη θέση με 70 βαθμούς. Οι «ασπρόμαυροι» θέλουν τη νίκη στο συγκεκριμένο ματς, όπως και στα δυο επόμενα κόντρα στον Παναθηναϊκό (εντός) και τον Άρη (εκτός) και παράλληλα απώλεια βαθμών της ΑΕΚ στο ματς με τον Ολυμπιακό

στο «Γ. Καραϊσκάκης», για να στεφθούν πρωταθλητές.

Από την πλευρά τους, οι «ερυθρόλευκοι» μπορούν να επιστρέψουν στην κορυφή της Ελλάδας, μόνο με τρεις νίκες στα τρία ματς που τους απομένουν στα play off. Μετά το ματς της Τούμπας, θα ακολουθήσει η εντός έδρας αναμέτρηση με την ΑΕΚ και το πρόγραμμά τους θα κλείσει στη Λεωφόρο, με το ντέρμπι των «αιωνίων». Η πρωτοπόρος της βαθμολογίας ΑΕΚ μπορεί να πανηγυρίσει από το βράδυ της Κυριακής την κατάκτηση του τίτλου, αν το ματς στην Τούμπα λήξει ισόπαλο, καθώς θα απομένει η μαθηματική εξασφάλισή του.

Στις 70 προηγούμενες αναμετρήσεις των δυο ομάδων με γηπεδούχο τον «Δικέφαλο» το Βορρά, οι νίκες είναι 32-20 υπέρ του ΠΑΟΚ. Επίσης, 18 ματς έχουν λήξει ισόπαλα και τα γκολ είναι 95-72 υπέρ των «ασπρόμαυρων». Τον αγώνα θα σφυρίξει ο Γουίλι Ντελαζό, με βοηθούς τους Έργουιν Φινζίν και Φιλίπ Ζαν. Τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο Αλέξανδρος Τσακαλίδης, ενώ στο VAR θα βρεθούν οι Αλεξάντρ Κάστρο και Κωνσταντίνος Ψαρρής.

Keywords
Τυχαία Θέματα