ΠΑΟΚ-ΑΕΚ: Οι ενδεκάδες στο ντέρμπι της Τούμπας

ΠΑΟΚ-ΑΕΚ: Μεγάλο ντέρμπι στην Τούμπα απόψε με τον ΠΑΟΚ να φιλοξενεί την ΑΕΚ για την 18η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League.

Ο Αμπέλ Φερέιρα αποφάσισε να ξεκινήσει στο αποψινό ΠΑΟΚ-ΑΕΚ με τον Ζίφκοβιτς κάτω από τα δοκάρια, τον Μάτος

δεξί μπακ, ο Γιαννούλης αριστερό μπακ, ο Ιγκνασον με τον Βαρέλα στα στόπερ, ο Μίσιτς με τον Εσίτι στα χαφ, ο Βεϊρίνια αριστερό εξτρέμ, ο Λημνιός δεξιά και ο Μπίσεσβαρ πίσω από το Σβιντέρφσκι σε σύστημα 4-3-2-1.

Στον πάγκο του ΠΑΟΚ βρίσκονται οι: Πασχαλάκης, Ροντρίγκο, Κρέσπο, Αουγκούστο, Μαουρίσιο, Πέλκας, Ακπομ.

Οι 11 της ΑΕΚ

Αντίστοιχα για την ΑΕΚ, ο Μάσιμο Καρέρα αποφάσισε να ξεκινήσει το ματς με τον Μπάρκα κάτω από τα δοκάρια, τον Μπακάκη δεξί μπακ, τον Χουλτ αριστερά, τον Βράνιες με τον Τσιγκρίνσκι στα στόπερ, τον Σιμόες κόφτη, τον Κρίστιτσιτς με τον Σαμπανάτζοβιτς στα χαφ, δεξιά τον Βέρντε, αριστερά τον Μάνταλο και τον Λιβάια κορυφή στο 4-3-3.

Στον πάγκο της ΑΕΚ βρίσκονται οι: Τσιντώτας, Λόπες, Οικονόμου, Παουλίνιο, Μπότος, Γιακουμάκης και Ολιβέιρα.

Οι διαιτητές στο ΠΑΟΚ-ΑΕΚ

Ο Όρελ Γκρίνφελντ από το Ισραήλ θα είναι ο διαιτητής του ντέρμπι της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ στη Τούμπα. Είναι διεθνής από το 2012 και ανήκει στην πρώτη κατηγορία της UEFA (μία κάτω από την Elite) και είναι γνώριμος των ελληνικών ομάδων, μιας κι ορίστηκε σε τέσσερα ματς τα τελευταία χρόνια. Βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του Ρόι Χασάν, Ιντάν Γιαρκόνι, 4ος ο Βαγγέλης Μανούχος, ενώ Ισραηλινό θα έχουμε και ως πρώτο διαιτητή VAR, τον Ρόι Ρεϊνσρέιμπερ, με AVAR τον Πολυχρόνη Κωσταρά και παρατηρητή τον Αγαδάκο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΠΑΟΚ – ΑΕΚ: Το κανάλι του ντέρμπι

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

The post ΠΑΟΚ-ΑΕΚ: Οι ενδεκάδες στο ντέρμπι της Τούμπας appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα