Γιαννόπουλος: Από φευγάτος έγινε πρωταγωνιστής

Ο Χάρης Γιαννόπουλος είναι ένας από τους… τελευταίους και ελάχιστους σουτέρ που διαθέτει το ελληνικό μπάσκετ. Κι αυτό δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανείς. Έμπειρος πιά και με το βάρος της φανέλας των τριών μεγάλων ομάδων της Αττικής να το έχει νιώσει (για τα καλά κάποιες φορές) συνεχίζει να κάνει σωστά τη δουλειά του.

Στις 13 Ιουλίου θα κλείσει τα 31 του χρόνια. Και ήδη έχει αγωνιστεί σε ΠΑΟΚ, Ολυμπιακό, Πανιώνιο, Περιστέρι,

Παναθηναϊκό, Ρέθυμνο κι εσχάτως στην ΑΕΚ. Ξέρει και από εξωτερικό καθώς για μια διετία αγωνίστηκε στην Ισπανική Λίγκα (Μανρέσα και Ομπραντόιρο). Έχει περάσει απ’ όλες τις βαθμίδες των Εθνικών ομάδων: Παίδων, Εφήβων, Νέων και Ανδρών. ΚΙ εκεί έχει κατακτήσει μετάλλια όπως πήρε Πρωτάθλημα και Κύπελλο με τον Παναθηναϊκό αλλά και Διηπειρωτικό με την ΑΕΚ.

Και πάντα κάνει αυτό που ξέρει καλά: Σουτάρει… Και δεν έχουμε και πολλούς Έλληνες κλασικούς σουτέρ.

Ο Γιαννόπουλος δίνει ρεσιτάλ

Πριν από κάμποσο καιρό, ο Χάρης Γιαννόπουλος ήταν… φευγάτος από την ΑΕΚ. Δεν είναι κρυφό. Ουσιαστικά το επιβεβαίωναν κι από την «Ένωση». Ειδικά μετά την έλευση του Βλάντο Γιάνκοβιτς, όλα έδειχναν δύσκολα για τον Γιαννόπουλο. Έλεγαν ότι θα πάει στον Ιωνικό ή στον Πανιώνιο ή στον Άρη. Όπως και το καλοκαίρι υπήρξαν αντίστοιχες συζητήσεις.

Ο Γιαννόπουλος έμεινε. Και όχι απλώς έμεινε αλλά στους τελευταίους αγώνες, που παίρνει και περισσότερο χρόνο κάνει αυτό που ξέρει καλύτερα: Σουτάρει καλά. Σκοράρει ικανοποιητικά. Και στην ΑΕΚ προσφέρει πολλά.

Μπορείτε να δείτε την φετινή του διαδρομή στον πίνακα που ακολουθεί.

Έβαλε μεγάλα σουτ με τον Παναθηναϊκό. Σκόραρε πολύ σημαντικό τρίποντο στην Ρόδο. Το σταθερό και… καυτό χέρι του Γιαννόπουλου είναι πάντα έτοιμο!

Κι αν δεν το προσέξατε στον πίνακα θα σας… βοηθήσουμε.

Στους τελευταίους τέσσερις αγώνες στην Basket League ο έμπειρος φόργουορντ έχει κατά μέσο όρο 13 πόντους- 4 ριμπάουντ και 12/19 τρίποντα (ποσοστό 63%).

Λογικό αν δείτε και πόσο ανέβηκε ο χρόνος συμμετοχής του…

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

The post Γιαννόπουλος: Από φευγάτος έγινε πρωταγωνιστής appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα