Basket League: Η μάχη για την παραμονή

Μπορεί να απέχουμε 11 αγωνιστικές από το τέλος της Κανονικής Περιόδου στην Basket League αλλά έχει ενδιαφέρον να δούμε τι αγώνες έχουν μπροστά τους οι ομάδες που παλεύουν για την παραμονή. Θα μας επιτρέψετε όμως να προσθέσουμε κάτι: Μπορεί να υπολογίσαμε τις 7 ομάδες (δηλαδή τις μισές) που έχουν από 4 (ΠΑΟΚ και Άρης) μέχρι 6 νίκες (Πανιώνιος, Ηρακλής, Λάρισα

και Ρέθυμνο) όμως… υπάρχει μια υποψία. Ότι δεν αποκλείεται να «μπλέξουν» σε αυτά τα σενάρια, στην πορεία, το Λαύριο και ο Ιωνικός.

Μέχρι την 1η Φεβρουαρίου, πάντως θα έχουμε αρκετά συμπεράσματα. Κι αυτό μπορείτε να το καταλάβετε από τον πίνακα που ακολουθεί. Τότε (την 1η Φεβρουαρίου) ολοκληρώνεται η 18η αγωνιστική. Και μέχρι τότε- αρχής γενομένης από το Σάββατο (18/1) θα έχουν γίνει οι εξής αγώνες

Ρέθυμνο- Ηρακλής, Άρης- Λάρισα (16η αγωνιστική)

Ρέθυμνο- Πανιώνιος, Ηρακλής- Λάρισα (17η αγωνιστική)

Πανιώνιος- Ηρακλής, ΠΑΟΚ- Κολοσσός (18η αγωνιστική)

Όπως μπορείτε να αντιληφθείτε κι αν ρίξετε μια ματιά στον πίνακα που σας παρουσιάζουμε, μέχρι την 18η αγωνιστική θα έχουμε μια πιο ξεκάθαρη εικόνα.

Basket League: Αυτά έχουν μπροστά τους μέχρι το τέλος

Με (*) οι εκτός έδρας αγώνες

Το επόμενο που μπορούμε να κοιτάξουμε είναι οι ισοβαθμίες. Υπάρχουν ακόμα αρκετές εκκρεμότητες αλλά σε κάποιους αγώνες έχει ήδη υπάρξει ξεκάθαρη εικόνα.

Για παράδειγμα

Σε πιθανή ισοβαθμία ΠΑΟΚ και Άρη, ευνοείται ο ΠΑΟΚ όπως κι αν βρεθεί μαζί με τη Λάρισα.  Αντίστοιχα, ο Κολοσσός έχει το πάνω χέρι σε πιθανή ισοβαθμία με τον Πανιώνιο. Ο Ηρακλής, επίσης, έχει το πάνω χέρι σε περίπτωση που ισοβαθμήσει με τον Άρη.

Τα υπόλοιπα μπορείτε να τα δείτε στον πίνακα με τις ισοβαθμίες που ακολουθεί.

Basket League: Τι γίνεται στις ισοβαθμίες

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

The post Basket League: Η μάχη για την παραμονή appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα