ΠΑΟΚ – Μποέμιαν: «Μπλόκο» σε Ιρλανδούς οπαδούς

Ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει την Μποέμιαν στη ρεβάνς της Τούμπας αύριο (12/8, 20:00), με την αστυνομία να «φρενάρει» οπαδούς που ήρθαν από την Ιρλανδία.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η ομάδα, η ελληνική αστυνομία ενημέρωσε τους φιλάθλους που ταξίδεψαν πως απαγορεύεται η είσοδος στο γήπεδο χωρίς ελληνικό διαβατήριο, λόγω των μέτρων που έχουν παρθεί για την πανδημία.

Παράλληλα, τους ενημέρωσαν ότι όσοι ταξίδεψαν και έχουν αγοράσει εισιτήριο θα αποζημιωθούν, ανάβοντας «κόκκινο» σε όποιον ήθελε να δει από κοντά την αγαπημένη του ομάδα.

«Η

ελληνική Αστυνομία μας ενημέρωσε ότι μόνο φίλαθλοι με ελληνικό διαβατήριο θα έχουν δικαίωμα εισόδου στο γήπεδο της Τούμπας αύριο.

Μας ενημέρωσαν ότι όσοι φίλαθλοι μας ταξίδεψαν και αγόρασαν εισιτήριο για τον αγώνα θα λάβουν αποζημίωση…

Η Μποέμιαν δεν έχει λόγο σε αυτό», αναφέρουν χαρακτηριστικά οι Ιρλανδοί.

Την ίδια στιγμή, η αποστολή της ομάδας έφτασε κανονικά στην Θεσσαλονίκη και αυτή την ώρα πραγματοποιεί την πρώτη και τελευταία προπόνησή της στην Τούμπα, ενώ στις 20:05 είναι προγραμματισμένη η καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου του προπονητή και ενός ποδοσφαιριστή.

Greek police have this evening informed the club that only people with Greek passports will be permitted access to Toumba Stadium tomorrow.

We are told that any travelling fan who has purchased a ticket today will have their ticket refunded.

The club has no say in this.

Bohemian Football Club (@bfcdublin) August 11, 2021

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Λουτσέσκου: «Τη Δευτέρα ο Ιβάν είπε όχι για Τζόλη – Η Νόριτς τον ήθελε άμεσα για το ματς με τη Λίβερπουλ!»

ΠΑΟΚ: Ενισχυμένος με Κρέσπο πάει για την πρόκριση στην Τούμπα

Μάριος Σταμπουλής για το sportime.gr. - sportime.gr - Αθλητικό portal με όλα τα τελευταία αθλητικά νέα, ειδήσεις για όλα τα σπορ από την Ελλάδα και τον κόσμο

Keywords
Τυχαία Θέματα