ΠΑΟΚ: Αντί-Μπάμπα ο Μπορίλ

Ο ΠΑΟΚ ψάχνει ποδοσφαιριστή για αριστερό μπακ με τον Μπάμπα Ράχμαν να ήταν ο επικρατέστερος. Όμως τα δεδομένα άλλαξαν και σύμφωνα με τον Ναϊζάρ Κινσέλα οι “ασπρόμαυροι” έχουν αρχίσει να εξετάζουν και άλλους ποδοσφαιριστές αφού η Τσέλσι έχει διαφορετικό πλάνο.

Μάλιστα σύμφωνα με το Βρετανό δημοσιογράφο: “Ο ΠΑΟΚ προσπάθησε να υπογράψει τον παίκτη ως δανεικό από την Τσέλσι, αλλά αυτοί θέλουν μόνο να τον πουλήσουν», αναφέρει αρχικά

στο twitter και συνεχίζει: «Αυτό συμβαίνει γιατί ο ποδοσφαιριστής βρίσκεται στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του. Οτιδήποτε συμβεί θα γίνει πιθανότατα στις τελευταίες ημέρες των μεταγραφών, με την κατάσταση να παρακολουθείται και από άλλους συλλόγους».

Οι ιθύνοντες του ΠΑΟΚ δεν έχουν καθαρή εικόνα για τον Μπάμπα Ράχμαν, όπως η ομάδα πρέπει να αποκτήσει έναν ποδοσφαιριστή στη συγκεκριμένη θέση και να καλύψει το πρόβλημα του.

Έτσι έχουν αρχίσει να εξετάζουν τον Γιαν Μπορίλ, ο οποίος έχει αγωνιστεί αποκλειστικά στο πρωτάθλημα της πατρίδας του. Παράλληλα αγωνίστηκε και στο Euro2020 με την Τσεχία και είχε μόνιμη θέση βασικού.

PAOK have tried to sign Baba Rahman on loan again from Chelsea but they only want to sell. That’s because he is in the last year of his contract. It will likely go to the last days of the window for him with other clubs following the situation. @GoalNews #CFC

— Nizaar Kinsella (@NizaarKinsella) August 11, 2021
Keywords
Τυχαία Θέματα