Πολύ δύσκολες ώρες για αγαπημένο πρωταγωνιστή του «Καφέ της Χαράς»

Τη δυσκολότερη ίσως στιγμή της ζωής του βιώνει ο ηθοποιός, γνωστός από το σήριαλ «Καφέ της Χαράς» Πάρης Σκαρτσολιάς. Κι αυτό καθώς θρηνεί τον «χαμό» του πατέρα του.

Την είδηση έκανε γνωστή ο ίδιος μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram γνωστοποιώντας έτσι το δυσάρεστο γεγονός σους διαδικτυακούς του φίλους. «Ο ήρωάς μου, ο πατέρας μου, ο καλύτερος φίλος μου, το στήριγμά μου, το πρότυπό μου, η πηγή δύναμής μου, θα είσαι πάντα εδώ. Σ’ αγαπώ πολύ» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Πάρης Σκαρτσολιάς σε story που δημοσίευσε

στο προφίλ του.

Στη φωτογραφία που κοινοποίησε εμφανίζεται σε πολύ μικρή ηλικία (όταν ήταν 3 ετών το 1995) να βρίσκεται στην αγκαλιά του πατέρα του σε ξέγνοιαστες στιγμές.

Θυμίζουμε ότι ο 29χρονος σήμερα ηθοποιός υπήρξε ο αγαπημένος μας «Μανωλάκης» που γνωρίσαμε το 2003 μέσα από την πετυχημένη σειρά του ΑΝΤ1, το «Καφέ της Χαράς» ως γιος του Περίανδρου Πώπωτα και επέστρεψε στους τηλεοπτικούς δέκτες για μία σεζόν ως ενήλικος πια «Μανώλης».

Παρακάτω η ανάρτησή του

Αλέξανδρος Κωτάκης για το sportime.gr. - sportime.gr - Αθλητικό portal με όλα τα τελευταία αθλητικά νέα, ειδήσεις για όλα τα σπορ από την Ελλάδα και τον κόσμο

Keywords
Τυχαία Θέματα