Παντελίδης: «Όσο περνάει ο χρόνος και καλύτεροι»

Θετικά στοιχεία έδειξε ο Άρης στη φιλική νίκη επί του Ατρομήτου με 2-1 την Πέμπτη (18/7) και γι’ αυτό ο Σάββας Παντελίδης ήταν ικανοποιημένος.

Δε θέλησε να πει πολλά στην κάμερα της ΕΡΤ ο 54χρονος τεχνικός. Ξεκαθάρισε πως όσο περνάει ο καιρός, θα γίνεται και καλύτερη ομάδα του. Το

μεγάλο τεστ, βέβαια, είναι τα ματς που έρχονται με την ΑΕΛ για τα προκριματικά του Europa League.

Ο Παντελίδης δε θέλησε να πει κάτι συγκεκριμένο γι’ αυτά τα ματς. Σημείωσε πως θα πρέπει να συνεχίσει να βελτιώνει η ομάδα του. Ο χρόνος γνωρίζει, άλλωστε, πως είναι σύμμαχος, αφού όσο περνάει, θα πατούν καλύτερα στα πόδια τους και τα τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα. Για τον Ιντέγε, μάλιστα, δεν κρύφτηκε και με την ατάκα του έδειξε πως έχει ακόμα μπροστά του πολύ δρόμο.

Η αρχική του τοποθέτηση: «Ασφαλώς όσο περνάνε οι μέρες θα γινόμαστε καλύτεροι. Στην προετοιμασία ακόμα και οι δύο-τρεις ημέρες έχουν διαφορά. Πιστεύω είμαστε στο σωστό δρόμο. Έχουμε πρόοδο αλλά έχουμε ακόμα πράγματα που πρέπει να βελτιώσουμε στο παιχνίδι μας και πιστεύω όσο περνάει ο χρόνος θα γινόμαστε καλύτεροι».

Για τον Μπράουν Ιντέγε και τις μεταγραφές σχολάσιε: «Ο Μπράουν θέλει υπομονή και γενικότερα τα νέα παιδιά όσο περνάνε οι μέρες θα μπορέσουν να μας βοηθήσουν περισσότερο».

The post Παντελίδης: «Όσο περνάει ο χρόνος και καλύτεροι» appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα