Παναθηναϊκός: Κλείνει στην Τουρκία ο Σένκεβελντ

Ο Παναθηναϊκός κοιτάζει άλλη περίπτωση για ενίσχυση των μετόπισθεν και όχι πλέον τον Ολλανδό κεντρικό αμυντικό.

Ανταπόκριση από το Όστερμπεϊκ…

Ο Μπαρτ Σένκεβελντ ετοιμάζεται να ολοκληρώσει μεταγραφή στη γειτονική χώρα, μάλιστα σε σύλλογο της Β΄ Τουρκίας! Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες ο πρώην στόπερ της Μέλμπουρν αναμένεται την Παρασκευή να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο, χωρίς να έχουν γίνει περισσότερες πληροφορίες γνωστές προς ώρας.

Σίγουρα ρόλο

στην… αναστροφή του Σένκεβελντ έπαιξε το οικονομικό. Οι «πράσινοι» είναι διατεθειμένοι να δώσουν συγκεκριμένο συμβόλαιο στον υψηλόσωμο αμυντικό. Αυτό, μάλλον, δεν ικανοποίησε την εκπροσώπησή του που κοίταξε άλλες περιπτώσεις για το μέλλον. Αν δεν αλλάξει κάτι δραματικά, ο Σένκεβελντ θα συνεχίσει στην Τουρκία και παύει να απασχολεί τον Νίκο Νταμπίζα.

Παναθηναϊκός: Ένας εξτρέμ ακόμη

Μπορεί ο Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης να έβγαλε μάτια με τη Φέγενορντ, ωστόσο στη θέση αυτή θα αποκτηθεί ποδοσφαιριστής. Ξένος, αριστεροπόδαρος, ποιοτικός και πιο έμπειρος. Που να μπορεί, θα ήταν το ιδανικό, να χρησιμοποιεί και τα 2 πόδια. Όντας αποτελεσματικός και σε πιο εσωτερικό παιχνίδι. Το πακέτο του ποδοσφαιριστή αυτό είναι συν την πολύ σημαντική οικονομική παράμετρο. Ο Νίκος Νταμπίζας δουλεύει την περίπτωση του εξτρέμ και του στόπερ. Ο τεχνικός διευθυντής των «πράσινων» αναμένεται την Παρασκευή στο Όστερμπεϊκ, μαζί με τον Κολοβό, με τις υπόλοιπες αφίξεις να προγραμματίζονται άμεσα. Μέχρι τις αρχές της επόμενης εβδομάδας…

The post Παναθηναϊκός: Κλείνει στην Τουρκία ο Σένκεβελντ appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα