Μπουρούσης: Επιστρέφει στην Ευρώπη

Ο Γιάννης Μπουρούσης μετά από δύο σεζόν στην Κίνα, πήρε την απόφαση να επιστρέψει στην Ευρώπη και την ACB για λογαριασμό της Γκραν Κανάρια. 

Ο Έλληνας σέντερ έχει μείνει ελεύθερος και πολλές ομάδες έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για την απόκτηση του. Ο Μπουρούσης λοιπόν επιστρέφει στην Γηραιά ήπειρο και την Ισπανία. Η Γκραν Κανάρια είχε ενδιαφερθεί να τον κάνει δικό της. Μάλιστα και οι Ισπανοί είχαν γράψει για το… φλερτ

των δύο πλευρών.

Όπως προκύπτει λοιπόν ο Μπουρούσης θα γίνει κάτοικος του Λας Πάλμας, του μεγαλύτερου νησιού του συμπλέγματος των Καναρίων νήσων και θα συνεργαστεί με τον Φώτη Κατσικάρη που είναι ο νέος προπονητής της ομάδας. Ο Έλληνας τεχνικός θέλει να προσθέσει εμπειρία και ποιότητα στο ρόστερ της ομάδας του ενόψει της νέας σεζόν.

Ο Καρδιτσιώτης σέντερ αναμένεται να επιστρέψει στην αγαπημένη του ACB και μετά την φανέλα της Μπασκόνια και της Ρεάλ Μαδρίτης να φορέσει κι αυτή της Γκραν Κανάρια.

Μπορεί να είχαν ακουστεί σενάρια για τον 35χρονο και την επιστροφή του στην Ελλάδα, ωστόσο σε πρόσφατη συνέντευξη του ο Μπουρούσης  είχε δηλώσει πως βλέπει θετικά το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην Ισπανία.

Βέβαια δεν πρόκειται για μια απλή υπόθεση για την Γκραν Κανάρια, αφού και η Μπασκόνια έχει τη δυνατότητα να «ματσάρει» οποιαδήποτε προσφορά του γίνει και να τον κάνει δικό της.

View this post on Instagram

FICHAJE | Fotis Katsikaris, entrenador del Herbalife Gran Canaria las próximas dos temporadas #WelcomeFighters Toda la información www.cbgrancanaria.net #LigaEndesa #ACB #fotiskatsikaris #HerbalifeGranCanaria #Granca #VamosGranca

A post shared by Herbalife Gran Canaria (@grancanariacb) on Jun 26, 2019 at 11:58am PDT

View this post on Instagram

Tu abono ya te espera. La Vega de San José De 9 a 15h ¡También digital! • • #VamosGranca #sports #ball #baloncesto #basketball #deportes #fans

A post shared by Herbalife Gran Canaria (@grancanariacb) on Jul 18, 2019 at 1:42am PDT

The post Μπουρούσης: Επιστρέφει στην Ευρώπη appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα