Παναθηναϊκός: «Ζέστανε» τους Έλληνες ο Αταμάν – Αυτό είναι το μοναδικό… πρόβλημα!

Ένα εύκολο βράδυ πέρασε ο Παναθηναϊκός κόντρα στην ΑΕΚ για την Basket League, την οποία και κέρδισε πολύ εύκολα με 89-69.

Το «τριφύλλι» δε συνάντησε δυσκολίες σε κανένα σημείο του αγώνα, αφού από πολύ νωρίς επέβαλε τον ρυθμό του και έδειξε ότι θα… καθαρίσει την αναμέτρηση.

Έτσι ο Εργκίν Αταμάν αποφάσισε

να κάνει και την προετοιμασία του για τα παιχνίδια που έρχονται στο Final-8 για το Κύπελλο Ελλάδας.

Έδωσε αρκετό χρόνο στους Έλληνες παίκτες, προκειμένου να… ζεσταθούν, αφού θα τους χρειαστεί και θα πρέπει να βρίσκονται σε τοπ κατάσταση, ειδικά αν φτάσει μέχρι τον μεγάλο τελικό.

Ο Τούρκος προσπάθησε να πάρει πράγματα από τους παίκτες του και κάποιοι σίγουρα τον δικαίωσαν, αλλά κάποιοι άλλοι απογοήτευσαν και γι’αυτό δεν έμειναν και πολύ στο παρκέ.

Πλέον και με τις δηλώσεις του, ο πολύπειρος κόουτς έδειξε ότι το μόνο που έχει στο μυαλό του είναι η κούπα και θα κάνει τα πάντα για να την κατακτήσει.

Παναθηναϊκός: Το πρόβλημα με το rotation!

Ένα από τα… προβλήματα όμως που συνεχίζει να έχει ο Παναθηναϊκός, είναι το rotation που γίνεται από τον Εργκίν Αταμάν.

Ο ίδιος έχει αποφασίσει τους παίκτες που θα τραβούν το περισσότερο… κουπί, ωστόσο αυτό είναι αποδεκτό όταν γίνεται σε σημαντικά παιχνίδια της Euroleague.

Σε αναμετρήσεις που καθαρίζει εύκολα το «τριφύλλι», δεν υπάρχει λόγος να αγωνίζεται ο Κέντρικ Ναν 26 λεπτά, ενώ παίζει συνεχόμενα παιχνίδια στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση με 35 λεπτά το λιγότερο.

Ίσως θα ήταν προτιμότερο, παίκτες που έχουν κουραστεί πολύ τις τελευταίες εβδομάδες, να πάρουν περισσότερες… ανάσες για να είναι έτοιμοι και με γεμάτες «μπαταρίες» για να διεκδικήσουν τον τίτλο του Κυπελλούχου.

Όπως επίσης να τους προστατέψει και από κάποιον ενδεχόμενο τραυματισμό, όπως πήγε να γίνει και στην περίπτωση του Ματίας Λεσόρ.

Όλα φυσικά θα φανούν στο αποτέλεσμα, ωστόσο με αυτά που έχουμε δει φέτος δεν είναι κακό κάποιος, να είναι έξτρα προσεκτικός.

Γιώργος Νικολαΐδης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Παναθηναϊκός, Ζέστανε, Έλληνες, Αταμάν – Αυτό,panathinaikos, zestane, ellines, ataman – afto