Ο Ολυμπιακός και η τελευταία ευκαιρία του Ποντένσε

Ο Ολυμπιακός φυσικά και αυτό που σκέφτεται ως οργανισμός είναι το παιχνίδι με τη Φερεντσβάρος (15/2) την Πέμπτη. Μεγάλο ματς, ευρωπαϊκό άλλωστε και εκτός των άλλων το ντεμπούτο του Μεντιλίμπαρ.

Κανένας προπονητής δεν μπορεί να κριθεί από έναν αγώνα και μάλιστα έχοντας κάνει όλες κι όλες 4-5 προπονήσεις εκ των οποίων και αυτές δεν είναι όλες σε κανονικούς ρυθμούς.

Ο Ολυμπιακός βέβαια

έχει μάλλον ρίξει στα τάρταρα κάθε έννοια πίστωσης χρόνου στους προπονητές που έχουν περάσει από τον πάγκο του.

Από την άλλη ο Βάσκος έχει μάλλον καλύτερο και σημαντικότερο βιογραφικό από Μαρτίνεθ και Καρβαλιάλ (βέβαια ο Καρβαλιάλ έχει περάσει και αυτός από σημαντικές ομάδες).

Ο Μεντιλίμπαρ αυτό που είδε σίγουρα στον αγώνα με τον ΟΦΗ ήταν έναν κεφάτο Ντανιέλ Ποντένσε. Δεν ήταν μόνο πως ο Πορτογάλος εξτρέμ δεν τα έβρισκε με τον Καρβαλιάλ για να αποδώσει αυτά που πρέπει.

Είναι και το γεγονός πως φέτος δεν έχει προσφέρει αυτά που θα περίμεναν όλοι. Παίκτης από την Premier League, δεδομένα με σούπερ χαρακτηριστικά, όταν υπέγραψε έστω και ως δανεικός, άπαντες περίμεναν να κάνει τη διαφορά.

Δεν το έχει κάνει φέτος και έως το τέλος της σεζόν, οι εμφανίσεις του θα είναι κάτι που θα έχει πάνω του πολλά βλέμματα.

Άλλωστε έχει και μια ρήτρα 5 plus εκατομμύρια λένε τα ρεπορτάζ. Άρα θα πρέπει να παρουσιάσει ένα καλύτερο πρόσωπο για να πείσει.

Η ΕΥΡΩΠΗ ΠΑΙΖΕΙ ΜΠΑΛΑ ΣΤΗΝ INTERWETTEN! 21+

Διαβάστε τη στήλη Agent Greek στο e-Sportime εντελώς ΔΩΡΕΑΝ ΕΔΩ!

Κάντε εγγραφή και διαβάστε καθημερινά δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση της Sportime e-εφημερίδα ΕΔΩ

Agent Greek για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα