Παναθηναϊκός: Στοχευμένα πυρά σε Νταμπίζα και Δώνη

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει, πλέον, ανοικτά βαθιά κρίση με τον τεχνικό διευθυντή και τον προπονητή να δέχονται σκληρή και ύποπτη κριτική.

Νίκος Νταμπίζας και Γιώργος Δώνης, σε μία ΠΑΕ επικοινωνιακά απροστάτευτη, θεωρούνται από σημαντική μερίδα του κόσμου συνυπεύθυνοι. Στο ίδιο κάδρο με τον Γιάννη Αλαφούζο. Με την εποχή που βρίσκονταν στο απυρόβλητο, να έχει περάσει ανεπιστρεπτί. Ανεξάρτητα των όποιων ποδοσφαιρικών ευθυνών τους, ότι έγιναν στόχος είναι πέρα για πέρα άδικο και

υποκινούμενο.

Στο νέο ξεκίνημα του Παναθηναϊκού, τον περασμένο Ιούλιο, υπήρχε μία σταθερά. Η παρουσία των Νίκου Νταμπίζα και Γιώργου Δώνη στην ποδοσφαιρική καθοδήγηση της ομάδας. Ο τεχνικός διευθυντής, παρά το Ολυμπιακό παρελθόν, είχε προσφέρει στην πρώτη θητεία του. Έγινε αποδεκτή προσωπικότητα σε μεγάλη μερίδα φιλάθλων. Ο προπονητής μεγαλούργησε τη δεκαετία του 1990 με το «τριφύλλι» στο στήθος.

Τα πρώτα δείγματα γραφής σοβαρά και αποτελεσματικά. Στην εκκίνηση της σεζόν ο Παναθηναϊκός έπαιξε το καλύτερο ποδόσφαιρο στην Ελλάδα, με τους «μπέμπηδες» να βγάζουν μάτια. Η φυσιολογική φθορά και αγωνιστική πτώση αναμενόμενη, διαχειρίσιμη έστω δύσκολα μέχρι τα επεισόδια της 17ης Μαρτίου στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, στο ΟΑΚΑ. Εκεί η χρονιά φάνηκε να σβήνει για τους «πράσινους».

ΜΕ ΤΟΝ ΟΦΗ ΔΙΑΛΥΘΗΚΑΝ ΟΛΑ

Παρά τη χρηματοδότηση, τη διαφαινόμενη αδειοδότηση, τα στεγανά στα αποδυτήρια το αποτέλεσμα απέναντι στον ΟΦΗ και ο τρόπος που ήρθε προκάλεσε αντιδράσεις στον ενεργό κόσμο της ομάδας. Στα social media, γιατί αν όλοι αυτοί που αντέδρασαν βοηθούσαν έμπρακτα θα ήταν αλλιώς τα πράγματα! Την πόλωση υπερτόνισε το παρελθόν των Κρητικών, η σύνδεση που υπήρχε με το «τριφύλλι» και η όψιμη αντιπαλότητα, αλλά και οι στοχευμένες δηλώσεις του Αλέξη Κούγια -ιδιοκτήτη της ΑΕΛ- εναντίον των Νταμπίζα, Δώνη. Όχι του Αλαφούζου!

Έτσι οι προσωπικότητες που είχαν στερεώσει επάνω τους το οικοδόμημα της νέας προσπάθειας, μέσα σε λίγα 24ωρα απαξιώθηκαν, έγιναν αντικείμενο ύβρεων, συνδέθηκαν με τον μεγαλομέτοχο της ομάδας ως συνυπεύθυνοι της κατάστασης και πλέον ανοικτά το μέλλον τους τίθεται εν αμφιβόλω! Όσο πρώιμο ή ριψοκίνδυνο ακούγεται αυτό, η ανακοίνωση της Τρίτης από τη Θύρα 13 τούς στοχοποίησε ακόμη περισσότερο. Η χειρότερη δυνατή εξέλιξη για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος αναμένει τα επόμενα 2 ματς να ολοκληρώσει αγωνιστικά τις σεζόν και περιμένει εξελίξεις…

Δεδομένα θα υπάρχουν, σίγουρα θ’ αφορούν τα διοικητικά του συλλόγου, απλώς μένει να φανεί αν όλη αυτή η κακουχία που βιώνει και φέτος ο Παναθηναϊκός οφείλεται στην κακή του τύχη ή κάτι άλλο κρύβεται από πίσω. Που, πιθανότατα, ισχύει το δεύτερο!

The post Παναθηναϊκός: Στοχευμένα πυρά σε Νταμπίζα και Δώνη appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα