Παναθηναϊκός: Σοκ με Μάγκνουσον

Με τον χειρότερο δυνατό τρόπο ξεκίνησε το ΠαναθηναϊκόςΑΕΚ για τον Χόρντουρ Μάγκνουσον. Στα πρώτα δευτερόλεπτα της αναμέτρησης τραυματίστηκε!

Ο 30χρονος Ισλανδός αμυντικός σε μία από τις πρώτες μπαλιές του ντέρμπι πήδηξε ψηλότερα όλων και πήρε την κεφαλιά. Ωστόσο, πάτησε πολύ άτσαλα στη συνέχεια.

Με το αριστερό πόδι προσγειώθηκε στο έδαφος και έβαλε όλο το βάρος του σε αυτό. Το αποτέλεσμα ήταν

να τραυματιστεί και να κάτσει στο έδαφος.

Αρκετοί παίκτες πήγαν από πάνω του. Ο Μπερνάρ ήταν ο πρώτος που ζήτησε να γίνει αλλαγή ο συμπαίκτης του. Το ιατρικό τιμ συμφώνησε μαζί του.

Ο Μάγκνουσον δεν μπορούσε να συνεχίσει. Άμεσα αντικαταστάθηκε με τον Γεντβάι να παίρνει τη θέση του. Επιστροφή για τον Κροάτη μετά τον τραυματισμό του κόντρα στην Μπράγκα.

Φυσικά το πρόβλημα με τον Μάγκνουσον δεν είναι να χάσει ένα παιχνίδι. Οι «πράσινοι» πάγωσαν γιατί φοβήθηκαν τα χειρότερα. Σε τέτοιες περιπτώσεις η ανησυχία έχει να κάνει με το αν πειραχτεί το γόνατο. Περισσότερα θα ξεκαθαρίσουν όταν ο παίκτης υποβληθεί σε εξετάσεις. Εκεί θα φανεί το μέγεθος της ζημιάς.

Οι πρώτες πληροφορίες, πάντως, ανέφεραν πως πονάει στον έσω πλάγιο. Ο Παναθηναϊκός έχει ένα δύσκολο πρόγραμμα μπροστά του και κάθε απουσία μπορεί να δημιουργήσει επιπλέον δυσκολίες για τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Λευτέρης Παυλίδης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα