Απίστευτη έκπληξη από Αλμέιδα στην 11αδα της ΑΕΚ! Μέσα ο Κάλενς

Γνωστή έγινε η ενδεκάδα της ΑΕΚ για το εκτός έδρας ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο για την 5η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Έπειτα από το ισόπαλο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και τη μυθική νίκη κόντρα στην Μπράιτον, η Ένωση ολοκληρώνει τη δική της «διαβολοβδομάδα» με άλλο ένα παιχνίδι υψηλών απαιτήσεων.

Μάλιστα, ο Ματίας Αλμέιδα καλείται να λύσει και πάλι μια δύσκολη εξίσωση στο αμυντικό

κομμάτι, καθώς οι Βίντα και Μουκουντί παραμένουν εκτός, ενώ σε αυτούς προστέθηκε και ο Χατζισαφί, ο οποίος υπέστη διάσειση στο παιχνίδι της Πέμπτης.

Σε ό,τι αφορά την ενδεκάδα λοιπόν, ο Αργεντινός τεχνικός πηγαίνει με συνταγή Μπράιτον στο μεγάλο ματς κόντρα στους «πράσινους»,

Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Στάνκοβιτς. Στο κέντρο της άμυνας θα αγωνιστεί ο Ντίνος Μήτογλου με τον Αλεξάντερ Κάλενς, ο οποίος αποτελεί και την μεγάλη έκπληξη, καθώς βρίσκεται για πρώτη φορά στην αποστολή.

Παράλληλα, ο Ρότα παίρνει φανέλα βασικού στα αριστερά και ο Μοχαμάντι στα δεξιά.

Στον άξονα θα παίξει ο Γαλανόπουλος, με τον Ελίασον στα δεξιά, τον Γκατσίνοβιτς στα αριστερά και τον Πινέδα σε ρόλο «οκταριού». Στην κορυφή βρίσκεται ο Λιβάι Γκαρσία έχοντας έναν τον Τσούμπερ στο πλευρό του.

Αναλυτικά η ενδεκάδα της ΑΕΚ: Στάνκοβιτς, Ρότα, Μήτογλου, Κάλενς, Μοχαμάντι, Γαλανόπουλος, Πινέδα, Γκατσίνοβιτς, Ελίασον, Τσούμπερ, Λιβάι Γκαρσία

Στον πάγκο: Αθανασιάδης, Σιντιμπέ, Σιμάνσκι, Γιόνσον, Μάνταλος, Άμραμπατ, Αραούχο, Πόνσε, Πισάρο

Ιωσήφ Σηφάκης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα