Παναθηναϊκός: Η ενδεκάδα του Γιοβάνοβιτς για την ΑΕΚ

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί την ΑΕΚ (21:00, Cosmote Sport 1) στο τελευταίο χρονικά παιχνίδι της 5ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League και η ενδεκάδα του έγινε γνωστή.

Αλλαγές υπάρχουν συγκριτικά με τον

αγώνα με τη Βιγιαρεάλ. Τα παιχνίδια είναι πολλά και ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς γνωρίζει πως πρέπει να φρεσκάρει διαρκώς την ομάδα του.

Η βάση φυσικά παρέμεινε η ίδια. Ήταν δεδομένο πως Μπρινιόλι, Κώτσιρας, Σένκεφελντ και Μάγκνουσον δεν θα αλλάξουν. Μαζί τους και ο Χουάνκαρ, ο οποίος κόντρα στους Ισπανούς ήταν τιμωρημένος και γι’ αυτό δεν έπαιξε. Τη θέση του εκεί είχε πάρει ο Μλαντένοβιτς.

Στα χαφ ο Βιλένα πηγαίνει στο πλάι του Πέρεθ. Είχε πάρει ανάσες μεσοβδόμαδα και εκείνος. Βασικός με τη Βιγιαρεάλ είχε αγωνιστεί ο Τσέριν.

Ο δυσαρεστημένος με τον χρόνο συμμετοχής του Τζούρισιτς παίρνει επίσης φανέλα βασικού. Αυτή είναι η έκπληξη του Γιοβάνοβιτς. Τη θέση του Παλάσιος παίρνει. Ο Αργεντινός έπαιζε ασταμάτητα τελευταία και σε κάθε ματς έδινε το 100%. Λογικό να πρέπει και εκείνος από την πλευρά του να κάτσει λίγο στον πάγκο. Ενδεχομένως δεξιά να πάει ο Μαντσίνι και αριστερά ο Μπερνάρ. Περισσότερα θα φανούν με τη σέντρα.

Παναθηναϊκός – ΑΕΚ

Η ενδεκάδα: Μπρινιόλι, Κώτσιρας, Σένκεφελντ, Μάγκνουσον, Χουάνκαρ, Πέρεθ, Βιλένα, Τζούριτσιτς, Μαντσίνι, Μπερνάρ, Ιωαννίδης.

Ο πάγκος: Λοντίγκιν, Πάλμερ-Μπράουν, Γεβντάι, Μλαντένοβιτς, Κλεϊνχεϊσλερ, Τσέριν, Παλάσιος, Αράο, Σπόραρ.

Λευτέρης Παυλίδης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα