Παναθηναϊκός: Παπαπέτρου και Χουάντσο in, Βιλντόζα out στο Final 4!

Εκεί που άξιζε βρίσκεται πλέον ο Παναθηναϊκός, που μέσα στο… καυτό ΟΑΚΑ, νίκησε τη Μακάμπι Τελ Αβίβ και πήρε μία σπουδαία πρόκριση στο Final-4 της Euroleague.

Ο Εργκίν Αταμάν πέτυχε τον πρώτο στόχο που αυτός και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είχαν θέσει στην αρχή της χρονιάς, δηλαδή να επιστρέψει στις τέσσερις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης το «τριφύλλι».

Άλλωστε

12 χρόνια μακριά από το Final-4 για μία ομάδα με τη φανέλα που διαθέτει ο Παναθηναϊκός δεν είναι σίγουρα αποδεκτό.

Πλέον όλοι στρέφονται στην προετοιμασία για το ματς στα ημιτελικά με τη Φενερμπαχτσέ, όπου οι πράσινοι πρέπει να τα δώσουν όλα και να είναι πανέτοιμοι, με όλους τους τραυματίες να έχουν επιστρέψει σε φουλ ρυθμούς.

Παναθηναϊκός: Αυξάνονται οι επιλογές του Αταμάν!

Η σειρά με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, εκτός από τη μεγάλη πρόκριση έφερε και άλλα ευχάριστα νέα στον Παναθηναϊκό, που θα παίξουν ρόλο και στη συνέχεια.

Συγκεκριμένα, ο Εργκίν Αταμάν άνοιξε όσο γινόταν το rotation και όταν είδε ότι υπάρχουν παίκτες που ανταποκρίνονται, τους έδωσε την ευκαιρία που άξιζαν.

Αρχικά ο Ιωάννης Παπαπέτρου, που μετά τον τραυματισμό του Χουάντσο Ερνανγκόμεθ, πήρε πολλά λεπτά μετά τον τραυματισμό του και ήταν από τους βασικούς λόγους της πρόκρισης.

Έτσι είναι έξτρα… όπλο τόσο για τη Euroleague, αλλά και για τα ματς με τον Ολυμπιακό στο πρωτάθλημα της Basket League.

Το ίδιο και ο Ισπανός, που έδειξε τρομερό ζήλο για να επιστρέψει από τον τραυματισμό του και να αγωνιστεί στο τελευταίο ματς της σειράς, δίνοντας ενέργεια και επιθετικές λύσεις, όταν τον χρειαζόταν ο Παναθηναϊκός.

Ωστόσο υπάρχουν και τα αρνητικά… κομμάτια, αφού για ακόμα μία φορά ο Λούκα Βιλντόσα έδειξε έξω από τα… νερά του.

Ο Αργεντινός αγωνίζεται σε μία πολύ κομβική θέση και δεν απέδωσε σωστά όταν έπρεπε να ξεκουράσει τους Σλούκα και Κέντρικ Ναν.

Έτσι πολύ δύσκολα θα τον εμπιστευτεί ο Τούρκος κόουτς για τα κρίσιμα παιχνίδια που ακολουθούν και θα πάει με αυτούς που του κάνουν τη δουλειά που ζητάει στο παρκέ.

Γιώργος Νικολαΐδης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα