Κώστας Φορτούνης: ΟΡΙΣΤΙΚΟ! Ανανέωσε με τον Ολυμπιακό – Μετά τον τελικό οι ανακοινώσεις!

Ήταν δίκαιο και έγινε πράξη. Κώστας Φορτούνης και Ολυμπιακός θα συνεχίσουν μαζί τα επόμενα χρόνια. Οι ανακοινώσεις θα έρθουν αμέσως μετά τον τελικό του Conference League. Οριστική η συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Μοναδικό για ελληνική ομάδα! Πρωτόγνωρο με τον τρόπο που ήρθε, βάζοντας 7 γκολ σε μία αγγλική ομάδα που βγαίνει στο Champions League! Με ένα προπονητή

που παρέλαβε σχεδόν καμένη γη.

Με έναν τερματοφύλακα που μέχρι αρχές Μαρτίου δεν έλεγε καλημέρα στα αποδυτήρια μια και φάνταζε εκτός ομάδας. Με αριστερό μπακ, έναν δεξιοπόδαρο (Κίνι). Με αμυντικό χαφ-«εγκέφαλο» έναν 36χρονο (Ιμπόρα). Και έναν killer (5 γκολ σε δύο ματς) που έμεινε ελεύθερος από την Χαταϊσπόρ. Παραμύθι δίχως επιστροφή.

Δεν θα μπορούσε να απουσιάζει εκείνος! Ο Κώστας Φορτούνης! Ο πρεσβύτερος όλων. Αυτός που μέχρι τα χασομέρια έκανε άμυνα. Στα 31 του έτρεξε πάνω από 11 χλμ και πλέον έχει κάθε δικαίωμα να πατήσει πρώτος, ως αρχηγός, το χορτάρι του «Opap Arena» για τον τελικό της 29ης Μαϊου με αντίπαλο την Φιορεντίνα.

Κώστας Φορτούνης: Δε γίνεται να φύγει μετά από όλα αυτά!

Δέκα χρόνια σχέσης. Μιας ολόκληρης ποδοσφαιρικής ζωής. Δε γίνεται να «σπάσει» αυτός ο σύνδεσμος. Η χημεία παραμένει αδιάπτωτη μέσα στον χρόνο. «Μην αγχώνεστε με τον Κώστα. Πέντε πάνω πέντε κάτω θα βρεθεί η λύση», η ατάκα που ακούστηκε από θεσμικό πρόσωπο στο club σε ανύποπτο χρονικό διάστημα. Ε, βάσει πηγών μας, δεν πέφτει έξω!

Ολυμπιακός και Κώστας Φορτούνης φέρεται να ΄χουν συμφωνήσει για να επεκτείνουν την συνεργασία τους για τα επόμενα δύο χρόνια. Υπήρχε μία απόσταση οικονομικά γύρω στα 5 κατοστάρικα σε ετήσια βάση με τον Φορτούνη να θέλει συμβόλαιο Μπακασέτα, αλλά οι δύο πλευρές έβαλαν νερό στο κρασί τους και βρέθηκε η «χρυσή τομή».

Οι ανακοινώσεις θα λάβουν χώρα μετά τον τελικό του Conference League. Case closed!

Γεράσιμος Μανωλίδης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα