Παναθηναϊκός: Ο Παλάσιος δείχνει πως θέλει να μείνει

Ο Παναθηναϊκός απολαμβάνει τη μοναξιά του πρωτοπόρου. Και με πρόγραμμα που μπορεί να τον κρατήσει εκεί αν πάρει τα παιχνίδια που είναι το φαβορί. Εκτός τερέν, υπάρχουν θέματα που είναι σε ημερήσια διάταξη. Δεν είναι λίγα τα συμβόλαια που λήγουν το καλοκαίρι. Όσον αφορά κομβικούς, για τον Γιοβάνοβιτς, παίκτες.

Η στήλη αναφέρθηκε ήδη στο τι γίνεται με Μπρινιόλι. Βασικό ζήτημα. Από την άλλη, υπάρχει

σίγουρα ο Μπερνάρ αλλά υπάρχει και ο Παλάσιος. Μέχρι πριν λίγο καιρό, δεν ήταν λίγοι εκείνοι που σκέφτονταν πως μάλλον στα χρήματα που παίρνει ο Αργεντίνος θα μπορούσε το καλοκαίρι να βρεθεί κάποιος άλλος. Και ίσως και μικρότερος από τα 31 στα 32 που είναι ο Παλάσιος.

Ο πρώην εξτρέμ της Ιντεπεντιέντε, ωστόσο, ματς με το ματς ανεβαίνει ολοένα και περισσότερο. Γίνεται περισσότερο κομβικός για την τακτική του Γιοβάνοβιτς. Ειδικά σε ματς που ο αντίπαλος παίζει μαζικά άμυνα, ο Παλάσιος χρειάζεται. Για να την σπάει με τα μπασίματά του.

Άλλωστε, ο Παναθηναϊκός εντός και εκτός έχει μοιράσει φέτος 4άρες και 5άρες.

Πέρυσι σε 38 ματς είχε βγάλει 6 γκολ και 2 ασίστ. Φέτος σε 17 έχει ήδη τα μισά γκολ συν 5 ασίστ. Στην Ευρώπη δηλώνει παρών, γενικά παλεύει κάθε μπάλα.

Η παραμονή του Παλάσιος στον Παναθηναϊκό μάλλον δείχνει πιθανή. Βέβαια, οι δύο πλευρές θα πρέπει να βρουν κοινό πεδίο στο οικονομικό, αυτό είναι το πιο σοβαρό. Ο παίκτης πάντως μέσα στο γήπεδο δείχνει πως θέλει να μείνει.

Διαβάστε τη στήλη Agent Greek εντελώς ΔΩΡΕΑΝ ΕΔΩ!

Κάντε εγγραφή και διαβάστε καθημερινά δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση της Sportime e-εφημερίδα ΕΔΩ

BOMBA! HΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ!

Agent Greek για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα